17-10-08

Morgen: Dender-Genk!

Morgen wacht Genk, na een weekendje rust, de verplaatsing naar het Dender van Johan Boskamp. Anele en Ljubojevic zijn nog steeds aan het revalideren. Tiago en Soetaers zijn er ook niet bij, zij zijn geschorst. Matoukou keert terug uit schorsing. De wedstrijd begint morgen om 18u00.

16:27 Gepost door Blue Cristal in Algemeen | Permalink | Commentaren (21) |  Facebook |

Commentaren

Dender-Genk hupsé we staan alweer achter

Gepost door: Maarten | 18-10-08

Idd, Godverdomme he! Pfff Daar gaat onze mooie plaats in de rangschikking...

Gepost door: sKRCe | 18-10-08

Dender-Genk how how how
niet te rap de moed opgeven:p

tis al 1-1
EEEEElyyyyyyy BARDAAAAA

Gepost door: Maarten | 18-10-08

amai amai wat moeten we doen zonder barda....
bestuur ,als jullie slim zijn moeten jullie miljoenen niet uitgeven aan spelers zoals pudil ,nemec en tozser..als ik slim moet zijn zou ik beter barda vastleggen voor een langdurig contract met beter salaris..
een speler met zoveel kwaliteit ...

Gepost door: BARDA BARDAAAAA | 18-10-08

2-3!

Gepost door: fre | 18-10-08

standard gaat eraan,volgende week.

foorzzaa racing

Gepost door: jordy | 18-10-08

winne tege standard, we hebbe nog geen enkele match gespeeld waar we op het niveau van europees top moeten spelen , we moeten echt beter worden en de fouten cornelis & de decker eruit, Daeseleire & Hubert erin , dan zal het wel beter moeten gaan, ps: ik ben geen hater maar op die manier van vandaag gaat het echt niet lukken tegen standard...
maarja we moteen nu teverden zijn

Gepost door: Wimos | 18-10-08

voor al diegene die het nu nog nie begrepen hebben, Toszer is een dikke flop en Nemec zowaar nog een grotere........Dedecker en Cornelis van de hand doen.....En Jao Carlos regelmatig ne stamp onder ze gat geven.........

Gepost door: dré | 18-10-08

willy moet diene lange spits van lokeren gaan halen

Gepost door: krcgenkfan | 19-10-08

....... WAT EEN ZWEETDIEVEN BIJ RCGENK.....zo tegen standard en Bailly kan een korf uit zen net halen......

Gepost door: dré | 19-10-08

@dré Beste Dré, jij bent geen supporter van Genk. Ga maar naar Standard kijken. Zijn die dan zoveel beter? Ze hebben weer dankzij de arbiter met een penalty met een grote strik rond gewonnen! Genk zal nooit dit soort penalties mee krijgen! Jij bent al net zo als die snullen van studio 1. Als Genk wint is het met geluk of is de tegenstander zwak. Je bent net zo sterk als de tegenstander het toelaat! Ik zie niet veel ploegen 4 goalen maken in Dender.

Gepost door: taurus | 19-10-08

@taurus Ik kan dré best begrijpen, ze waren verschrikkelijk slecht, zoals al het hele seizoen. Dat mag je toch zeker zeggen als Genk supporter dacht ik? Ze kunnen nog geen 15min goed voetbal brengen. De eerste 2 doelpunten waren geluk mee gemoeid. Dender was gewoon beter, wij hebben de zege gestolen. Punt!

Gepost door: kristof_001 | 19-10-08

en standard was wel veel beter dan Genk zkr?
Tozser is een klasse speler

Gepost door: len | 19-10-08

ff mijn gedacht... Keb nog niet veel gezien dit seizoen, maar dit is mijn indruk:

Genk kan heel sterk voor de dag komen op de counter, als het ruimte krijgt, een beetje zoals Club. We hebben immers de technische kwaliteiten om er te staan, alleen is er nog geen vast systeem ingeburgerd. Onze kern is misschien te groot, met te veel concurrentie en onzekerheid over de manier waarop. Ogunjimi zou ik zelf wel eens ingooien voor Nemec, ma je moet ook niet te zot doen e...

Het belangrijkste is in deze 'herstelfase' punten pakken, zoals Club vorig jaar deed. En dat lukt voorlopig. We kunnen ook terugkeren van een achterstand op verplaatsing (zie ook Moeskroen) en de mentaliteit lijkt snor te zitten.

En geef Hans en Wim eens wat krediet aub, man man: Wimmeke is al twee seizoenen één van onze meest regelmatige spelers. Als die dan eens een mindere periode doormaakt, zijn de successo's hier de eersten om hem af te breken. Persoonlijk blijf ik wel fan: tis de meest onderschatte speler op de Belgische velden!

En Cornelis: die gast komt pas terug uit operatie e... Vind Daeseleire nu ook niet echt beter, ofschoon t geen verzwakking is. Maar intrinsiek blijft Hans technisch wel de beste rechtsback van de Jupkes League na Marcos Camozzato (Gillet is géén back, Wasyl zwijgen we over, Ciman zie ik ook nie echt als honderd procent en Rosales is ook niet beter dan Cornelis, om er een paar te noemen...) Ik herinner me nog wat ie twee jaar geleden liet zien en al bij al zijn er niet echt mensen die het zoveel beter doen.

Het verschil tussen het Genk van dit jaar en het Club van vorig jaar is dat wij een technisch sterkere en beter uitgebalanceerde kern hebben. We scoren voorlopig dan ook veel vaker. Alleen is de concurrentie ook beter dan vorig jaar.

Wat Standard betreft: Racing gaat één helft boven zichzelf uitstijgen, maar met 0-2 verliezen. In de terugronde zetten we dat recht met een punt op Sclessin.

Gepost door: Racinger322 | 19-10-08

STANDARD IS TE KLOPPEN

ben zaterdag gaan kijken(standard) omdat we gratis kaarten kregen,
de sfeer was zoooooo zwakk,
& het spel ook
ook al zaten er een paar spelers op de bank maakt ni uit
volgende weekend kunnen we van standard winnen !

FORZA RACINGGGGGGGG!

Gepost door: . | 19-10-08

@kristof zege uit stelen is een kunst !! er zijn niet veel ploegen die 3 uitzeges na mekaar halen !!!

uit mag je een zege stelen
zo speel je mee met de top

Gepost door: @kristof | 19-10-08

ik vind Tozser gewoon prachtige speler
en pudil begint ook zich thuis te voelen
Tiago moet op de bank gewoon !

het was dan misschien niet goed,
maar we hebben de 3 punten he

volgende week tegen standard winnen en dan is alles goed

anderlecht 2-0 achter

Gepost door: JJ | 19-10-08

Dré , hou gewoon u mond. Het enige wat jij kan doen is kritiek leveren. Koop u een abonnement op Real Madrid ofzo , daar zie je elke week goede voetbal. Het belangrijkste zijn de 3 punten verdomme , de rest zal nog wel komen. Geef die mannen wat tijd he , ooit gehoord van een aanpassingsperiode?

Gepost door: D | 20-10-08

@D bakkes toe D(ikke) puistenkop.......gvd, gij gaat mij niet vertellen wat ik niet mag zeggen he flappie

Gepost door: Dré | 20-10-08

@Dré ik moe tog D gelijk geven hoor ge kunt messchien negatief oordelen ! ma NIET overdrijven want anders kunt ge beter afbollen enzow

Gepost door: laba | 21-10-08

doelm an twij moeten volders nie t he bbe n m aa r we l custovics een m a n die de goal weet st aan van op alle afstanden wat een speler!!!!!.....

Gepost door: dat | 20-12-08

De commentaren zijn gesloten.