04-10-08

Nieuwe wedstrijddata!

Er zijn weer 3 wedstrijddata vastgelegd:
 
Tubeke-Genk: zaterdag 1 november 2008 om 20u00.
 
Westerlo-Genk: zaterdag 8 november 2008 om 20u00.
 
Genk-Roeselare: zaterdag 15 november 2008 om20u00.

10:36 Gepost door Blue Cristal in Algemeen | Permalink | Commentaren (27) |  Facebook |

Commentaren

ik vind dat we
LJUBOJEVIC
zijn naam moeten scanderen straks

Gepost door: JJ | 04-10-08

Waarom deze topic?

deze matchen zijn niet veranderd, ze stonden al op de bovenstaande dagen en uren gepland

greetz

Gepost door: Maarten | 04-10-08

Anele Weet iemand iets van Anele? Die raakte net na de winterstop van vorig seizoen geblesseerd (aan de rug, dacht ik) en is volgens Sport.be nog steeds niet hersteld. Nochtans heb ik geen groot nieuws gehoord over een zware blessure à la Ljubojevic; terwijl het dat eigenlijk wel is, als je negen maanden aan de kant staat...

http://www.freewebs.com/krcgenkblog

Gepost door: Mr Q | 04-10-08

wie is er allemaal geschorst op dender.

Gepost door: jordy | 05-10-08

Hallo, ik ben kroatisch, en ik ken Goran heel goed, ik heb mte hem is gepraat. Hij wil graag zijn debuut weer maken tegen Standard , maar de dokters dat hij pas ten vroegst tegen Seraing kan komen

Gepost door: Koric | 05-10-08

Invallers van Vangeneugden Ik kan de tactiek van Coach Ronny Vangeneugden gisterenavond echt niet begrijpen.
1) Barda speelde dan wel niet zijn beste wedstrijd, maar het blijft een persoon die het verschil in 1 actie kan maken. Vervanger Ogunjimi niet meteen een schitterende invalbeurt, wel goed flankenspel, maar geen enkele voorzet die aankwam.
Kanttekening: Bosnjak had al veel langer gewisseld moeten worden, veel inzet, maar geen enkele geslaagde actie, laat staan doelpoging. Wisselspeler: Jelle Vossen
2) Tiago: eerste degelijke wedstrijd van Tiago, maar blijft voor mij een vraagteken waarom Pudil niet in zijn plaats stond. Veel secuurder zowel verdedigend als in de opbouw.
3) Het inbrengen van Dedecker: ik dacht dat er een manuscript was ondertekend om aanvallend voetbal te spelen. We spelen thuis, nog wel tegen KV (die een goede wedstrijd spelen), we staan voor en het was nog maar een kwartier voetballen en dan brengen we nog een verdedigend middevelder in. Hier heb ik weinig begrip voor, volgend jaar misschien een manuscript voor verdedigend voetbal ondertekenen.
4) Ik dacht trouwens dat Genk de kaart van de eigen jeugd ging trekken? Ik zie hier steeds minder van. Jelle Vossen, naar mijn mening toch wel een talent, die gaat zich bij de beloften en hier en daar een invalbeurt van 5 minuten niet content blijven doen.

Gepost door: SQ | 05-10-08

Triestig niveau! Triestig dat we met dit bedroevende spel in de top 4 staan…

Een 15-tal minuten behoorlijk tot goed voetbal en de gedachte dat de trein vertrokken was. Maar dan… 75 minuten achter de bal gelopen en les gehad van KVM dat de bal veel beter liet rondgaan. Nog een geluk dat de dwaze scheids in de tweede helft constant het tempo uit de match haalde en Ronny net op tijd ingreep door de De Decker te brengen. Die laatste wist mee het verdedigende evenwicht wat te herstellen waardoor KVM ondanks het overwicht niet aan uitgespeelde kansen kwam.

Verhulst, is niet van het niveau Bailly en zelfs Bolat maar keepte gisteren uitstekend.

Cornelis op basis van wat mag die zomaar de plaats van Dimi inpikken. Man, man wat een beperkte en trage slak die met zijn slechte voorzet of wat daar voor moet doorgaan weer de counter die aan de basis lag van de tegengoal inluidde.

Caillet, schitterende winninggoal maar verdedigend toch weer vaak onbesuisd en de eigenaardige interventies opstapelend. Neen, Matoukou hoort naast JC.

JC was degelijk zonder meer.

Tiago, begon nog redelijk, het minst slechte wat ik van hem ooit zag, een zware dekkingsfout die bijna cash betaald werd wilde ik hem zelfs nog gaan vergeven maar in de tweede helft de zoveelste domme gele (rode dus!) kaart. De man die deze bejaarde paljas haalde moet per direct zijn C4 krijgen. Is Tiago niet geblesseerd dan is hij geschorst en tussendoor brengt hij zijn team in de problemen als hij eens speelt.

Alex, schitterende openingsfase en vervolgens nergens!

Toth, ja zonder De Decker gaat het eens in balbezit vlotter maar in defensief opzicht was het met o.a. Toth achter de bal hollen. Dunkovic kreeg veel te veel ruimte van deze over het paarde getilde Hongaarse kip zonder kale kop.

Toszer, schitterende voetballer in balbezit. Bewees de eerste 15 min waarom hij in de basis hoort. Helaas bewees hij in de tweede helft ook waarom hij voorbije weken verguisd werd en op de bank zat. Zakte heel diep weg, waardeloos als je geen balbezit hebt en het tempo de hoogte ingaat.

Soetaers, de verlosser voor de Broosfans… Wel beste mensen welke meerwaarde biedt dit zelfingenomen heerschap aan KRC? Niks, totaal niks. Gaf Persoons telkens een zee van ruimte, kwam geen man voorbij, verdedigde geen meter en zijn stilliggende ballen waren eveneens dramatisch. Lokte gelukkig af en toe nog een overtreding uit.

Barda, tja is de laatste weken duchtig aan het bewijzen dat hij niet die “Europese topper” is die een hoop pippo’s in hem zien. Een goede aanvaller in de J-L die momenteel niet in goeden doen is en terecht vervangen werd.

Bosnjak, hoeveel krediet krijgt deze gewezen voetballer nog. Mankt als een kreupele kip zonder kop over het veld maar komt helaas overal te laat waarna hij maar kermend de vlakte opzoekt. Krijgt geen bal meer goed getrapt. Opruimen en snel AUB!

Ogunjimi, kan men RVG en co eens uitleggen dat iemand die loopt (waggelt!) als een gans en Wouter appelboer niet thuishoort op een voetbalveld. Hij kwam destijds te kort, komt nu te kort en zal altijd te kort komen.

De Decker, is dramatisch als vooruit gevoetbald moet worden maar bracht gisteren onder druk wel evenwicht. Was de enige die het probleem Dunkovic aan banden wist te leggen.

Pudil, is helaas geen linksback dat bleek gisteren ook weer uit enkele interventies.

Gepost door: Svindall | 05-10-08

Oorzaken van ups en downs Schuilt zich o.a. op het middenvelddat kortom de situatie gewoon nie kan belopen, nog maar eens Töszer is een FLOP van jewelste. Notabene , dit was RONNY zijn manneke, wel ...............er zijn nog spelers met dergelijke traptechniek die veel goedkoper zijn.

Soetaers die niks brengt en Bosnjak die nutteloos is voor een ploeg als Racing Genk en Cornelis die zen plaats in dit elftal NIET verdiend!!!!

De mindere vorm van Barda op dit moment.

Gepost door: dré | 05-10-08

Wissel Bosnjak - De Decker Op het moment zelf dacht ik ook van ai ai ai we spelen thuis en we spelen met 1 enkele spits( ogunjimi dan ook nog!!) op onze eigen helft. Dus hij haalde Bosnjak er (te laat, maar beter laat dan niet) en bracht de decker waardoor we met een spits kwamen te spele. op het moment zelfs dacht ik oh my god wat zijn we aant doen, maar achteraf gezien heeft die wissel wel de druk van mechelen doen afnemen en hebben we nog (via ogunjimi) dikke kansen gehad op de 3-1. dus achteraf gezien is het toch een goede wissel gebleken.

Btw ogunjimi had echt moeten scoren. en de keeper ook rood trouwens mjah

greetz Maarten

Gepost door: Maarten | 05-10-08

@ Svindall "Verhulst, is niet van het niveau Bailly en zelfs Bolat maar keepte gisteren uitstekend. "

Bullshit.
Hij heeft niet de franjes en show van Bailly waardoor hij zelfs minder fouten en blunders zal maken. Dit is de enige waardige vervanger van Bailly.

Gepost door: Piet | 05-10-08

Ja Verhulst heeft een pracht van een match gekeept !!!
Bosnjak was minder ja ma svindall kerel zijt ge wel voor genk ?????
ge zit hier godverdomme heel de ploeg uit te sgijte in plaats van hen te steune!!
Dit noem ik geen supporter Iedereen heeft wel iets goed gedaan ge zijt gewoon met nix tevreden!!!
Dit kan gwn niet als supporter!!
FORZAAAAAAAA RACING

Gepost door: Glenn | 05-10-08

@Svindall overdrijf anders :(

Gepost door: christiaan | 05-10-08

die svindall kent niks, maar dan ook niks van voetbal! Om 1 voorbeeld te geven: soetaers: volgens de heer svindall geraakte hij zijn man niet voorbij, terwijl van hoevelen de eerste helft toch keer op keer overlopen werd door tommeke! De match wel gezien, svindall?

Gepost door: ultra4 | 05-10-08

@svindall De 2 gele kaarten van Tiago waren niet terecht! De eerste zeker niet en de tweede speelde hij zuiver de bal!!!!

Gepost door: David | 05-10-08

.......... Wat we nodig hebben is een betere en stevigere versie van DUNKOVIC van kv mechelen. Ge moet mij toch nie zeggen dat men dit niet kan vinden ......maar bij de huidige mensen in het bestuur zou ik zeggen, logisch....

Gepost door: dré | 05-10-08

Daeseleire moet er in gewoon komen, dieje cornelis loopt voor niks ! en Caillet dan: chapeau voor zijn goal maar hij heeft de 2-1 tegen op zijn naam staan met zijn niet nodige corners, sorry voor de mensen die zeggen dat ik alles haat vind, ik begrijp jullie maar zie nu eens zelf, we hebben de spelers maar we gebruiken ze gewoon niet

een nieuwe centrale verdediger (Van Gijseghem uit moeskroen) en een creatieve speler ( Mujangi Bia uit Charleroi)
Mujangi Bia is een speler die we nodig hebben ! deze kan nog in Genk Groeien, ipv 5 Miljoen aan transfers hadden we 3 Miljoen op hem moeten bieden en hadden we hem nu

Gepost door: Koric | 05-10-08

FORZA RACING en fuck u svindall!! Racing Genk is een prachtige ploeg en staat eindelijk waar ze horen te staan! De nieuwe jongens zijn aan het loskomen (met uitzondering van Nemec dan) en spelen heel Belgie van de mat. Vanaf nu gaat het alleen maar beter gaan!! G
enk speelt los europees volgend jaar! EN Svindall, schrijf nog een zo'n reactie en ik kom persoonlijk mijn vuist in je strot rammen!
VIVA RACING!!

Gepost door: fre | 05-10-08

top duo geweest ik begrijp niet waarom verschillende supporters het niet meer voor Wim D. D. hebben twee seizoenen nog een top duo met Wouter Vrancken en hebben jullie Wouter gisteren gezien toch chappau
maarja ik ben Racing Boy ik moet vast stellen dat de nieuwe aanwinsten niet veel beter zijn
zouden we dan echt zo'n slechte scouts hebben of hoe zit dat
ik zie dat andere ploegen toch iets halen wat een meerwaarde is en bij niet op uitznderingen na
het kan toch niet de bedoeling zijn spelers te kopen van 2.5 en 1.5 miljoen voor op de bank te zitten
die hebben wij ook en kosten niets

Gepost door: guido | 05-10-08

Svindall Jonge, ga toch ergens anders zeveren,a.u.b.
Wat ben jij toch een diike zeveraar.
Jongens toch, jij moet trainer worden in 18 de provinciale, daar kan je nog iemand iets wijsmaken.
Dikke prullepie.

Gepost door: patrick blauw | 05-10-08

Roze brillen (afdoen)?? Jongens wat overdreven reacties hier weer. Ik was zeer content met de eerste 20 minuten. Dat was gewoon goed. Snelle balcirculatie, acties en kansen.

Vervolgens kwam de KV beter in de match en hadden ze het betere van het spel. Genk kroop te ver terug en gaf het heft uit handen. Maar Genk kwam in het slot van de eerste helft nog twee keer gevaarlijk dreigen. Bosnjak had zelfs een strafschop moeten krijgen op toen hij uit evenwicht werd gebracht op het moment dat hij vrij kon binnen koppen.

Tweede helft was zoals Svindall wel terecht opmerkte een draak. Een modaal team als Mechelen legde onze zwakheden bloot en tikte ons weg. Buiten die grote counterkans van Ogunjimi kwamen we niet meer aan de goal.

Neen, we moeten realistisch zijn. Dit Genk is een modale subtopper, die 4de kan eindigen maar zwaar te kort kom voor de hoofdprijzen.

Met top 5 ben ik tevreden.

Gepost door: Guido B | 05-10-08

@Guido Vrancken bewees gisteren alleen maar dat hij geen plaats heeft bij ploeg die de top 3 ambieert. Dit was gewoon een domme aankoop. Trouwens echt vele goede matchen heb ik hem ook niet zien spelen bij Genk. Hij dreef in zijn eerste jaar vaak gewoon mee op de goede teamprestaties en profiteerde van de ruimte die toen kwam na de vroege treffers.

Wim is een prima breker maar komt opbouwen te kort voor een ploeg met de ambities van Genk. Broos had een andere visie en dat pakte goed uit omdat je met Chatelle en een goede Soetaers zat.

Nu, Wim vind ik echt niet slechter dan Toth hoor. Die vind ik ook dik overroepen. Het is niet omdat je 90' draaft en overal als een halve gare tussen zit dat je efficiënt en goed bezig zijt.

Gepost door: Guido B | 05-10-08

Svindall overdrijft MAAAAR... Soetaers is volgens mij ook een zwaar overroepen speler.
Slecht voorzetten, Egoistisch in teveel acties en hij wordt trager en trager...
Waar is de tijd van Daerden???
Ook Chatelle is niet gelukkig bij RSCA!
Beide terughalen!

Gepost door: P | 05-10-08

@P soetaers es ng alty veel sneller als daerden of chatelle, kvijnt ne goeie

Gepost door: beyez | 05-10-08

@Guido B ik weet niet waar gij gezeten hebt maar vrancken was wel goed hoor gisteren.

soutaerts is een dikke luierik die moet volgende week op de bank zitten !

en alex is mij aan het verwonderen


FORZA RACING

Gepost door: ruben | 05-10-08

@ ruben

de volgende wedstrijd is over 2 weken.
en soetaers is geschorst, samen met tiago.

ps standard op hun bek met 4-1,YES.

Gepost door: jordy | 05-10-08

??? Weet niet wie er zich nog Svindall noemt :-)
Maar kan mijn naamgenoot best volgen.
Het middenveld was nergens te bekennen in de 2de helft ... Tegen een ploeg met een echte goalgetter hadden we het deksel op de neus gehad. Maar we zullen maar eens zeggen wat Gert Verheyen steeds zei:"We hebben de drie punten, dat is wat telt!".
Doch een opmerking hierbij ... het is triestig gesteld als een ploeg als KRC met dit spelniveau in de top 4 van de JL-league staat. Dit zegt genoeg over het bedroevend zwak niveau van onze vaderlandse competitie.

grtz
Svin

BTW: fre ben jij die verkeersagressor die een 42-jarige automobilist in elkaar ramde misschien? :-)

Gepost door: svindall (de echte) | 06-10-08

@P Laat Daerden maar waar hij is, die zie ik echt niet meer op hoog niveau terugkeren met die knieblessure. Als hij dit seizoen niet meer speelt, vrees ik echt wel voor een pijnlijke fin de carrière.

Chatelle hoeft ook niet voor mij, is een goede speler maar is zelden beslissend. En ja, een penalty kan ik zelf ook wel binnentrappen...

Ik erger me soms ook aan de 'oogklep' van Soetaers, zijn acties zijn altijd hetzelfde en zodoende te voorspelbaar, MAAR voor mij op die rechterflank toch eerste keuze omwille van zijn traptechniek en ervaring.

Gepost door: fesso | 06-10-08

De commentaren zijn gesloten.