22-09-08

Genk-Club Brugge 0-1!

ClubbruggeClub Brugge heeft in een matige eerste seizoenstopper Genk verslagen met 0-1. Akpala maakte na een kwartier in de tweede helft het enige doelpunt van wedstrijd. Club en Genk eindigden de wedstrijd met tien, scheidsrechter Gumienny trok in totaal 9 gele kaarten. Genk blijft achter met een 7 op 15.Beide ploegen gingen enthousiast hun kans in het openingskwartier. Nadien had Genk het meeste balbezit, maar dat beperkte zich tot combinaties rond de middenlijn. Club prikte enkele keren gevaarlijk tegen. Sonck vond tot drie keer toe Bailly op zijn weg.Na rust was het vooral wachten op kansen. Genkkon Club zeker fysiek aan, maar liet zich voetballend aftroeven. Dat resulteerde toen Akpala na geharrewar de 0-1 kon binnentrappen. Club op voorsprong, even later had het die zelfs kunnen verdubbelen maar Sonck miste. Beide ploegen kregen nadien in een fysieke veldslag nog rood, Bailly viel bewusteloos uit. In de slotfase kwam Genk nog wel aandringen, maar scoren deed het niet meer.

19:20 Gepost door Blue Cristal in Algemeen | Permalink | Commentaren (52) |  Facebook |

Commentaren

DE PLOEG Deze ploeg is géén top 3-top 4 waard!!!!
Vervang de bestuurstop met voorop Reynders en Theunis, Lemmens.(die man verklaart op Sporza dat Genk had moeten winnen, lachen man)
Neem een meer ervaren Trainer die meer aandacht aan looplijnen besteedt zodat er meer diepgang in het team gaat komen.
Zet Dedecker aub uit die ploeg om méér snelheid in de aanvallen te creeren, TE WEINIG.
Dit komt ervan als 3 van de 4 spelers die tot nu toe aangetrokken zijn voorlopig een dikke nul achter hun naam krijgen en dan ben ik nog zacht voor onze vriend Carlos die de verdediging niet leidt zoals van hem verwacht maar worden.

Gepost door: dré | 22-09-08

dikke 0?
Geef Tozser toch maar wa meer,
Prachtige speler gewoon !!!!!!!!!!!!
Hij kan het echt !!

Gepost door: JJ | 22-09-08

STERKTE LOGAN!!! Eerst en vooral wil ik Logan Bailly verschrikkelijk veel sterkte wensen! Hij is ne fantastische keeper en ik vind brugge egt een smerige, maar een smerige en een supr vuilie ploeg!! BAH! Me Mathijsse en Akpala voorop! Kvonnet toch een goeie match van onze blauw witte helden, spijtig van die bal op de lat en die kans voor alex, maar kzou zegge, blijve gelove in Genk en we kome los in den top 3!
FINGERS CROSSED FOR LOGAN!!!!
FORZAAAAAAAA RACING!!!!!!!!!!
Nice sfeer trouwens gistere!

Gepost door: fre deman | 22-09-08

idd goeie sfeer
maar ik vind toch niks op de site van de foto's :P

Gepost door: JJ | 22-09-08

pudil dikke match goeie tackles... dirar geen enkele keer voorbij hem!

poco 2

Gepost door: krc fan | 22-09-08

zo moet de sfeer egt elke week zijn!!! kben er ng hees van:d

Gepost door: beyez | 22-09-08

veel sterkte toegewenst LOGAN en je bent de beste nr1 van Belgïe veel beter dan stijntje stijnen LOGAN is de genkse publiekslieveling

Gepost door: neok | 22-09-08

Stijn Stijnen heeft en Joseph Akpala wilden Logan Bailly graag een bezoekje brengen in het ziekenhuis. Beide spelers van Club Brugge mochten de doelman van Genk echter niet bezoeken.
Ik wou mijn collega-keeper van de nationale ploeg vandaag bezoeken", vertelt Stijn Stijnen op de website van Club Brugge.

"Ook Joseph Akpala wilde graag bij Logan langsgaan, om te informeren naar zijn gezondheidstoestand en om Logan te verzekeren dat hij geen enkele kwade intentie had bij het aangaan van dat duel."

"De dokters hebben ons evenwel afgeraden om vandaag al tot in Genk te komen. Logan ligt op een donkere kamer en dit zeker nog twee dagen."

"Het is nu onze bedoeling om hem donderdag te bezoeken, als wij daar dan de toestemming van de artsen voor krijgen uiteraard.

dit vind ik wel mooi vooral van stijnen.

Gepost door: jordy | 22-09-08


Zijn er ook foto's van de tifo?
Want ik zag enkel een zwarte onderkant :)

Brugge is een vuil ploegske geworden. En dan heb ik het niet alleen over het pure terrorisme van akpalla. Ook Sonck, stijnen, blondel,... zelfs clement. Vuile fouten maken en maar mekkeren.

Gepost door: s | 23-09-08

@ dré Ma manneke gij zijt een zagevent!

Geef de aankopen eens wat tijd. Ooit gehoord van een aanpassingsperiode? Sommige spelers hebben wat langer nodig dan anderen. Hoelang heeft bijvoorbeeld een Polak wel niet nodig gehad bij Anderlecht eer hij zijn draai vond? Ik ben er van overtuigd dat het alle 4 dikke meerwaardes zijn , maar geef ze tijd verdomme!

Gepost door: D | 23-09-08

@ D

ja da vind ik ook
pudil word nie voor niks de opvolger van nedved genoemt he.en carlos is een van de beste verdedigers in de belgische competitie.
je kan de spelers moeilijk nu al gaan beoordelen.
we zijn amper 5 wedstrijden ver.
over 10 speeldagen zal je al heel anders praten dre.

Gepost door: jordy | 23-09-08

Je moet ze inderdaad nog tijd geven. Van Tozser verwacht ik vooral nog veel. Nemec loopt toch al vaak op de goeie plaatsen, die heeft nog wat vertrouwen nodig en dan is die vertrokken.

Alex en Tiago vind ik wel geen spelers voor Genk.

Gepost door: s | 23-09-08

We zouden iets moeten maken voor bailly, tifo ofzo? heeft er iemand idee's want hij is aan een zeer goed seizoen bezig en om terug te komen zal hij de schrik wel te pakken hebben dus we moeten hem goed steunen !!!

Gepost door: mal | 23-09-08

idd,we moeten iets doen voor bailly.

Gepost door: jordy | 23-09-08

@ mal zeer goed idee !!!!!!!!
nu nog iets vinden, we moeten echt is denken

en als hij terug komt
allemaal serieus apllaus he ! das toch al zeker
want hij was verdomme goed bezig :D

Gepost door: JJ | 23-09-08

Slechte trainer Jos twijfelde al in het begin en men kammeraad zag het al tijdens de voorbereiding. Ik heb het na 5 matchen van onze ploeg oook wel gezien. Ronny maakjt de eene taktische fout na de andere. Alleen al het feit hoe je Brugge zag voetballen, veel man vanachter en veel man vanvoor. Terwijl ons genk als het moet geen man vanachter en tijdens een aanval geen man vanvoor. Hoe kun je in godsnaam een match winnen als er 0,0 taktiek in u ploeg zit. Waar ik me dood aan erger is dan ook nog eens dat bvb een balaz toth ieders keer moet vechten voor zijn plaats gooi die trage dedecker eruit en speel met 2 hongaren, ook het feit dat hij Barda als diepste man en bosnjak ervoor loet spelen was fout, die 2 moesten omgekeerd staan, Barda voor de spitsen!!! Ronny als je met dit spelersmateriaal niks beter kunt, zou ik eerder de eer aan mezelf geven, wat is deze ploeg beter als vorig jaar???? NIKS ==> inzet maar geen taktiek , richtlijnen in dit spel.

Gepost door: Tommekeh | 23-09-08

@ Tommekeh ??
Ronny VG doet niks verkeerd,
ik vind t een hele goeie trainer !
haalt het beste uit zijn spelers
en sorry maar je kan de decker er echt niet uitzetten
hij brengt tenminste rust int spel
LATEN STAAN ! speel dan met 3 CM he

-----------------BAILLY--------------
Daesi---------Carlos---------Pudi
---------------De decker-----------
Bosnjak------Toth------Soetaers
------------Barda----Tozser--------
-------------------Nemec--------------

waarom niet eens proberen?

Gepost door: JJ | 23-09-08

Over bailly: Akpala kon er niets aan doen hij ging voor de bal, maar Mathijsen mocht wel wat sportiever zijn!

http://aagent.skynetblogs.be/
http://voetbal-jupilerleague.skynetblogs.be/

Gepost door: Gilles-VDS | 23-09-08

RVG is gwn niet bekwaam voor een club als genk te trainen, laat de beloften maar aan hem over
Bailly, Cornelis, Anele (als hij trg is), Joao Carlos, Pudil, Toth, De Decker, Tozser, Barda, Soetaers, Nemec

Gepost door: len | 23-09-08

pudiil sterke linksback, geen linkshalf maar wel zeergoede linksback

Gepost door: joske | 23-09-08

@D Kom nu dit jaar weer nie af met die zever hè, .........ik weet dat geduld een schone deugd is maar wel met spelers die meer kwaliteit en wilskracht met zich meedragen voor het geld waar ze voorgehaald zijn

Gepost door: dré | 23-09-08

triestig seizoen Plaats 5 tot 7 in de klassering, meer mogen we niet koesteren. Ondanks de serieuze financiële inspanning om kwaliteitspelers te kopen moet men vasstellen dat er van een kwaliteitsinjectie geen sprake is. De heren Vangeneugden en Reynders mogen zich dit voor hun rekening nemen!
Geen linkerflank. Pudil lijkt het best te renderen linksback maar het is dan weer schrijnend om te zien dat men Soetaers met veel tegenzin, men is hem liever kwijt dan rijk, moet heropvissen. Tiago, is het niet waard om bij KRC te mogen spelen. De zogezegde topspeler is slechts een dikke flopspeler!
Rechts hetzelfde probleem. Alex heeft in Genk niets meer te zoeken! Hij doet wel occasioneel fantastische dingen met één bal, maar daar voorafgaand lijdt hij ergerlijk veel balverlies of loopt hij zich weer te pletter op een tegenstander. Opruimen die 3derangs Braziliaan!
Bosnjak, is ook geen optie op deze plaats. Hij werkt zich te pletter maar zijn rendement blijft beneden ieder peil. KRC is hem beter kwijt dan rijk ...
Technisch vermogen op het middenveld om het spel te bepalen is al sinds het vertrek van Skoko één zeer punt. Tözser bewijst telkens waarom men hem in griekenland liever zag vertrekken. Traag en capaciteit tekort om de lijnen uit te zetten. Dedecker ook veel te traag en lijkt zijn beste periode bij KRC gehad te hebben.
Scorend vermogen is ook ver zoek. Nemec heeft potentieel maar moet zich telkens te pletter werken, omdat hij geen bruikbare ballen krijgt, en hierdoor de nodige frisheid voor doel mist.
Doe daar nog een "onervaren" trainer bij die nog leergeld moet betalen met kostbaar puntenverlies.
Conclusie, KRC is een gewone middenmotor à la GBA, Gent, etc. niet meer en niet minder, een triestig seizoen staat ons weer te wachten ...

Gepost door: svindall | 24-09-08

de brazilanen maken het wel niet bij rc genk eh

coelho
thiago
alex
...

Gepost door: racing fan!*! | 24-09-08

@ svindall Een plaats in de top 4 is wel degelijk mogelijk. We zullen voor de 4e plaats moeten strijden met Gent. Misschien zelfs met Brugge voor plaats 3. We zitten nog maar aan speeldag 5. Ik zie het wa positiever ;)

Gepost door: Piet | 24-09-08

waar kan je wat meer informatie vinden over de uitwedstrijden? bv; waar de bussen vertrekke en waar je ticket kan kopen

Gepost door: beyez | 24-09-08

Bosnjak Wat mij is opgevallen - en opmerkelijk is - is dat Bosnjak niet met zijn achternaam maar wel met zijn voornaam (Ivan) op het truitje staat. Bij iedereen staat er de achternaam maar bij hem staat gewoon Ivan.

Gepost door: RacingGenkBlog | 24-09-08

@RacingGenkBlog een speler kan zelf kiezen wat er op zijn truitje staat, kyk naar Van Bronckhorst (prachtige speler) die heeft Gio op zijn truitje staan

Gepost door: len | 24-09-08

@ svindall kgeef u gelijk qua alex enzo
maar we zijn nog ver van het einde van de competitie
dus ik geef mijn mening pas na de heenronde
en toch vind ik Tozser ne beestige speler!
een echte aanwinst, hij is inderdaad wel traag,
maar wat maakt dat uit, hij is toch altijd overal op tijd + hij houdt zijn man goed gedekt, dus ik zie uw probleem nie

Gepost door: JJ | 24-09-08

mensen mensen we zouden dit jaar een super genk krijgen en wat hebben we 7 op 15 en deze week richting moeskroen ai ai jos vaessen twijfelde over ronny aan te nemen en gelijk heeft die hij mist een pak ervaring wat ons veel punten gaat kosten het word weer een seizoen niets

Gepost door: pascal | 24-09-08

als gerits naar standard gaat moeten wij boloni nemen !

Gepost door: mal | 24-09-08

weet er iemand hoe het werkt met uitwedstrijden? tickets en bus enzo??
merci

Gepost door: beyez | 24-09-08

@beyez voor uitwedstrijden moet je je bij ons(blue mimosa) een week op voorhand inschrijven... er zijn mss nog kaarten in genk mr weet niet wnn je ze kan halen... in onze bus is mss nog plaats mr wij vertrekken al om 12uur

grtz

Gepost door: gunnie | 24-09-08

@gunnie ah ok bedankt, hebben jullie ook een site ofzo?

Gepost door: beyez | 24-09-08

@beyez http://users.telenet.be/bluemimosa2004/ das onze site en ge vind er alle info op veel plezier en mss tot zondag in de bus hehe

Gepost door: gunnie | 24-09-08

spijtig dat ze sonck hebben uitgefloten zondag.dit verdient hij niet.

Gepost door: joske vermeulen | 24-09-08

FORZA RACING Genk is een fantastische ploeg, en iedereen die nu zaagt op Genk, op Van Geneugden of op weet ik wie allemaal, is het ni waard om voor Genk te supporteren! Hebbe jullie die inzet ni gezien zondag? gewoon weg een PRACHTIGE MENTALITEIT! en de rest komt gewoon vanzelf, alleen moete onze nieuwe jongens nog wa aanpasse en we spele los TOP 3! Genk is gewoonweg een prachtige ploeg.
FORZA RACING!
en Toszer gaat de goude schoen winnen dit seizoen!

Gepost door: fre de man | 24-09-08

Mooie sfeer zondag!! weet er iemand of er supportersclubs zijn in de kempen? of in de buurt van geel ofzo? als iemand daar iets over weet die zou mij een groot plezier doen:)
bedankt
forza racing!!!

Gepost door: 88tozser | 24-09-08

KVM-Club Uitslag Mechelen-Brugge: 1-1.
Is het daar nu ook crisis gelijk bij ons omwille van een verlies tegen Club Brugge, dat ons nog altijd overstijgt qua budget?

Gepost door: Piet | 24-09-08

@ joske

sonck is een dikke idioot die zijn ploeg verraad en dan zomaar telkens gaan vallen dat doe je niet tegen je ploeg die 'zoveel voor je betekend'

Gepost door: mal | 25-09-08

@mal sorry maar gy hebt geen respect voor sonck. voor mij blijft en is wesly sonck nog ALTIJD een held , ook al speelt hij in brugge . wat deze man voor racing genk gebracht heeft zal nooit iemand meer doen in genk zijt daar maar zeker van this gewoon een patat van een speler.

Gepost door: christiaan | 25-09-08

@ Christiaan

och net of hij daar nu nog om geeft, hij respcteert alleen waar hij geld verdient, gy zijt ook zeker nog in de 12 ? die denkt dat geld niet alles is

Gepost door: Jeanke | 25-09-08

Christiaan heeft gelijk, sonck betekent veel voor Belgie. Toen hij nog voor Genk speelde heeft hij 54 keer gescoord in twee seizoenen dat mag je zomaar niet vergeten. En voor Belgie scoort hij ook veel!!!

http://aagent.skynetblogs.be/

Gepost door: Gilles-VDS | 25-09-08

@ gilles
gy waart niet op die match dus jij moet daar niet voor oordelen, ik heb veel respect voor jou en voor je site maar met dit weet je niks, je moest hem zien vallen telkens en genk zitten te treiteren ik klap nooit meer voor hem !

Gepost door: Jeanke | 25-09-08

@Jeanke nja als ge denkt dat ik twaalf ben ? moet gy weten dan , maar als gy ni kan lezen kan ik niets aan doen .
ik weet ook dat er voor spelers geen clubliefde meer bestaat op mss enkele uitzonderingen na ....
maar ik heb nooit beweerd dat sonck nog denkt of er om geeft aan zen goede tyd bij genk enzo .... dus als ge wil reageren lees tegoei ,...

Gepost door: christiaan | 25-09-08

tegen Jeank

Jah ge hebt gelijk sonck was echt om van kwaad te worden, jah hij betekende heel veel voor ons maar ik vind dat hij ons toch niet zo moet onosel moet gaan doen hoor

Gepost door: Lomso | 25-09-08

op sporza staat er dat genk ook een scout stuurt naar standard- anderlecht? op welke speler zouden ze het gemunt hebben? want er moet toch een specevieke naam gaan, omdat ze toch vrijwel de meeste niet kunnen halen?

Gepost door: Lomso | 25-09-08

@ Lomso Binnen een paar weken speelt Genk thuis tegen Standard , vandaar waarschijnlijk.

Gepost door: D | 26-09-08

ik denk ook dat ze gwn standard gaan scouten, niet een bepaalde speler, maar je weet natuurlijk nooit, wie weet legear ofzo?

En over sonck, wie als genk-supporter niet voor sonck klapt is ofwel nog maar een jaar of 2 supporter ofwel kent die er niks van, een van de beste die we ooit gehad hebben. En ja, zondag liet hij zich veel vallen enzo maar hij speelt nu voor brugge en verdient dus daar zijn centen en hij gaat echt niet anders spelen tegen genk, dat is voetbal!

Gepost door: ultra4 | 26-09-08

@ultra4 Ik ben Sonck dankbaar voor wat hij Genk allemaal gebracht heeft. En het is nog altijd een zeer grote speler.
Maar als je tegen hem speelt is het een grote etter, dat was vroeger zo en dat is nog altijd zo. Toen hij bij Genk speelde vond ik dat trouwens soms ook ambetant

Gepost door: s | 26-09-08

@ s & ultra

alle 2 juist, maar soms was het echt ambetant van sonck maar ik zal altijd respect voor hem hebben, ps die boe geroep van iedereen was denk ik een frustratie van bailly enzo...

Gepost door: Kipkp | 26-09-08

stop toch met te zagen over sonck dat is verleden tijd het is toch normaal dat die niet met genk gaat spelen hij is bij brugge steek wat meer energie in onze ploeg want kwa inzet ok maar weer niets vrees ik bende salonsupporters

Gepost door: pascal | 26-09-08

zijn er supportersclubs in de kempen? of bussen die nr de cristal arena rijden?
thanks

Gepost door: 88tozser | 26-09-08

De commentaren zijn gesloten.