25-08-08

Genk mist zijn start!

BergenBergen heeft de drie punten gepakt tegen een zwak en inspiratieloos Genk. Uitblinkers waren Collet en Mohamed Dahmane, die goed was voor twee doelpunten in de eerste helft tegen zijn ex-ploeg. Van Geneugden bracht al aan de rust twee Alex en Soetaers in maar het mocht niet baten. Het was Jarju die de 3-0 over doelman Verhulst plaatste. Nieuwkomer Nemec kon nog minderen voor Genk, maar verder dan 3-1 kwam het niet. Genk moet volgende week in de Cristal Arena winnen van Lokeren om een mini-crisis af te wenden.

12:25 Gepost door Blue Cristal in Algemeen | Permalink | Commentaren (41) |  Facebook |

Commentaren

Mentaliteit van dit team was 0,0
Flanken waren onbestaande, knepen heel veel naar binnen daardoor was er in balbezit maar 1 optie en dat was de bal richting spitsen jagen.
Als dit een opdracht moet zijn van ronny, dat hij daar dan maar heel rap vanaf stapt. Flanken moeten tegen de lijn blijven in balbezit.

Verder zijn hier gewoon geen woorden meer voor, ongelooflijk gewoon.

Gepost door: MM | 25-08-08

beste bestuursleden waar blijft een antwoord of uitleg hoe het nu verder moet want dit kan niet meer en zien jullie lichtpunten ik niet hoor sorry maar jullie laten het volgens mij niet aan jullie hart komen en trouwens waar is onze voorzitter jong jong bende klungelaars jullie zetten je eigen supporters steeds met de wind vanvoor en iedereen maar ook iedereen lacht met rc genk sla eens op tafel tegen uw vedetten

Gepost door: genk | 25-08-08

grote schoonmaak Caillet, Vrancken, Soetaers, Matoukou, WR en RVG buiten en trainer halen die bekwaam is vr een ploeg zoals genk te trainen, iemand die weet goede spelers te halen die het verschil kunnen maken bij genk en belgische spelers halen

Gepost door: len | 25-08-08

Caillet buitenzetten Lapte zondag weer hetzelfde als onder Broos (remember beker op Anderlecht en blamage in Bergen). Lapte alle richtlijnen en afspraken aan zijn laars. Hij was het ook die telkens flagrant in de fout ging tijdens de laatste matchen onder Broos. Buiten met die rotte appel!

Gepost door: Jungelboy | 25-08-08

wa missen Ljubojevic ! :(

Volgende week beterschap??

Gepost door: JJ | 25-08-08

Ik hoop ma ni een herhaling vn vorig seizoen want dan krijg ik het helemaal.
Met zo'n team da we hebbe da kan toch ni ze denke volges mij oooh makkelijk partijtje tege berge ge ziet et wel 3-1 op hun klote
gvd toch
Dit MOET anders
Meteen Mujangi Bia hale voor op de rechterflank

Gepost door: Glenn | 25-08-08

uit sympathie ik weet van een maat dat Genk een leuke sfeer kent.
ik ben brit, hier geboren, en volg wekelijks West Ham United. ik leg heel wat kilometers af, de sfeer is gigantisch. proficiat met Genk, de sfeer heb je al, de resultaten komen er ook weer aan hoor!

Gepost door: Jack | 25-08-08

deze negatieve spiraal zal nog weken duren tot oktober misschien nog maar dan is die over en dan gaan ze schittere maja dan ist misschien al te laat voor nog europees te hale eh

en over nemec, kheb toch 100000x liever ljubo zenne

Gepost door: racing fan!*! | 25-08-08

RVG oh wat is die trainer een nitwit. de flanken thiago pudil werken totaal niet, was in de oefenmatchen ook al te zien. Hier wordt echter niks aan gedaan. Bosnjak is zeker geen rechterflank. Werklust maar dat is ook alles wat deze jongen kan (no offence). Toth op rechtsback wordt constant belachelijk gemaakt.

Gepost door: Jaaaaaak | 25-08-08

Reynders zijn C4 AUB
Hoe lang mag dit heerschap met zijn vriendjes makelaars de buitenlandse import van derderangsspelers blijven voortzetten en onze club naar de haaien helpen?

Tubic, Dahmane, Yakovenko, Itzahki… verdwenen zonder iets te hebben bijgebracht door de achterdeur.

Toth, Alex, Vrancken, Bosnjak, Verhulst… allemaal geen meerwaardes en op de koop toe vaak nog de foute type spelers…

Caillet, Tiago… regelrechte miskleunen die mijnheer Reynders kost wat kost wil beschermen en in ruil mag Caillet de boel achtereen zetten en na Broos nu ook Ronny aan het buitenspelen zijn.

De pijnpunten van afgelopen jaar, rechtsbuiten, linksback, gebrekkig scorend vermogen, … werden niet eens aangepakt!

Ik geef de nieuwelingen nog wat krediet maar je toch geen kenner zijn om te zien dat Toszer veel te traag is, te weinig loopvermogen heeft en te traag handelt voor het moderne voetbal. Dat “targetman” Nemec amper tegen een bal kan koppen hadden de meeste na enkele oefenmatchkes al gezien.

Neen beste bestuurders: laat geef de trainer tijd en zwier de heer Reynders met zijn rotzooi de straat op. Hopelijk wil Sef zijn schouders zetten onder de operatie opruiming. Sinds zijn ontslag als trainer versleten we 3 trainers en we staan geen stap verder dan toen!

Gepost door: Pé | 25-08-08

Sef TD AUB!
Kan men Sef Vergoossen niet overhalen om terug te keren als een soort manager naar Engels model met Ronny als hoofdveldtrainer? Een beetje zoals Ferguson en zijn Portugese collega de voorbije jaren bij Man U.

Ronny is een goede veldtrainer en tactisch (het lijkt allemaal warrig momenteel) echt niet zo slecht. Ik vrees dat hij teveel vraagt van sommige spelers en anderen gewoon weer niet meewillen of beter kunnen.

Sef zou met zijn ervaring Ronny kunnen bijstaan en een goede structuur op poten kunnen zetten zonder de geknoei van die onbekwame Reynders en andere hobbyisten.

Gepost door: Guy | 25-08-08

nemec is een drama,pudil zogezegd de nieuwe nedved? en onze verdediging had het niveau van een Provinciale ploeg

Gepost door: Genkie | 25-08-08

Pessimisten...

Gepost door: D | 25-08-08

Wat nu? vooral ni te lang wachten met IETS te doen

Gepost door: Daan | 25-08-08

Pessimisten? Ja natuurlijk. Want is er dan iets positiefs te zeggen mss?

Gepost door: Daan | 25-08-08

pessimisten of optimisten egaal maar ik geloof dat de nieuwe spelers te kort komen voor eerste klasse behalve(carlos) en als ze niet gauw ingrijpen spelen we voor de degradatie.

Gepost door: expo | 25-08-08

genk op rand van afgrond of toch zeker als dit zo nog verder gaat ..........Na 2 matchen is het nog te vroeg om conclusies te trekken maar indien dit scenario nog zal herhaald worden , dan is het tijd op man en paard te noemen....
TOSZER is op dit moment géén nummer 10 maar een dikke zero. Ik dacht dat er deze keer meer rekening gehouden werd met ook de mentaliteit van desbetreffende speler die men binnenhaalde, tot nu toe mentaliteit zero.
Pudil, mentaliteit zero.
Kan niet gezegd worden van Nemec maar die maakt ook zijn doelstellingen niet waar , waarvoor genk hem aangetrokken heeft, en kwaliteit?
Carlos moet zich meer laten gelden.
Caillet kon het volledig jaar ook niet, waarom zou hij het nu dit jaar kunnen naast klasbak Carlos, trouwens negatieve mentaliteit voor de groep, buitenzetten die kerel.
Bosnjak nog zo nen held, kwaliteit?
Dedecker en dit zeg ik zonder verpinken, buiten zen loopvermogen komt hij ook kwalitatief tekort waardoor hij niks bijbrengt in de opbouw van een aanval......Er zijn betere voetballers te halen voor veel minder geld dan wat deze luilakken tot nu toe laten zien hebben.................REYNDERS BUITEN, THEUNIS BUITEN

Gepost door: dré | 25-08-08

@ D Ik reken mijzelf niet tot de pessimisten in normale omstandigheden, maar wat ik gisteren van Genk gezien heb was simpelweg ondermaats. Op Alex en Barda na is dat ook het juiste adjectief om de prestatie van gisteren van de meeste spelers te omschrijven. Met de combinatie die aan de basis lag van het doelpunt en de onmisbare kans voor Nemec (zoals hij er vier kreeg) net erna had Alex een groot aandeel in de bijna-wederopstand van Genk in de tweede helft. Barda werd knap in de tang gehouden tussen de Bergense defensie en middenveld, maar kwam er toch meermaals goed uit met die prachtige wegdraaibeweging en versnelling van hem. Werd vaak verkeerdelijk afgestopt aan de rand van de zestien (vooral door Mirri) en kreeg daarom niet de kans om mogelijkheden te creëren in het penaltygebied.

Maar Toth, Nemec, Pudil, Bosnjak en Tözsér (wel een knappe pass bij de 3-1) waren gewoon niet om aan te zien. Verhulst heeft rond het halfuur wel een paar knappe saves gedaan (zo denk ik spontaan aan die volley van Collet), maar ging bij de eerste twee doelpunten duidelijk in de fout. Tiago was beter dan vorig seizoen, maar stak er ook niet echt bovenuit.

Gepost door: Mr Q | 25-08-08

volgende week dan maar een glansprestatie neerzetten!
niet met zoveel aanvallende spelers spele!!

Gepost door: beyez | 25-08-08

reactie pessimisten Ehm D ik heb de match op tv gezien en had echt serieus medelijden met alle supporters die in bergen waaren om een ploeg te zien spelen waar totaal niks in zat, geen inzet, geen taktiek, totaal 0.0 NIKS!!!!!!!! Ik vraag me af 2 dingen ofwel gvd hebben wij de pech om altijd ongemotiveerde spelers te hebben ofwel de pech dat wij altijd zo een slechte trainer hebben, maar als de trainer zegt da ze neit aan de afspraken hielden, dan zou ik tegen lokeren ne grote schoonmaak houden. Bah nog een seizoen gelijk vorig jaar en mij zien ze nimmer, heb wel beters te doen dan na een pak vetbetaalde luiwammesen te zien die nog niet eens de moeite doen om ne fansoenlijke pas te geven, laat staan eens in duel te gaan, dit gaat er voor mij serieus over!!

Gepost door: @D | 25-08-08

andere ploeg voorlopig wat zou je denken tegen lokeren met bailly(verhulst),daeseleire, matoukou, carlos,kis, henkens, dugary,tozser, toth, bosnjak en barda in de spits.

Gepost door: expo | 25-08-08

Het was inderdaad rot slecht van gans de ploeg , maar hey , we zijn ocharm nog maar 2 wedstrijden ver. Winnen tegen Lokeren en we zijn misschien vertrokken. Ik ben misschien de enige maar ik blijf positief voor de toekomst.

Gepost door: D | 25-08-08

DIT MOETEN JULLIE HOREN Ik ken een vriend die de manager van barda kent,die heeft omer golan naar lokeren gebracht,en salim toama naar standard,en itzhaki naar genk ,en tenslotte barda bij ons, hij heeft 3 maanden geleden harry lemmens een speler aangeboden ,voor 250.000 euro...will jullie weten wie? zijn naam is avi strul,de libero die deze week die goal van 50 meter afstand gescoord heeft,die speelde al 2 ijzersterke wedstrijden,en komt van de nationale elftal van israel,maar wat doet lemmens en willie reynders? die pakken spelers zoals pudil...caillet....nemec....spelers van miljoen euro en meer...die geen rotte appel kosten,,
das een blunder...als een manager een speler zoals barda naar genk brengt,en hij komt af met een speler van zo'n waarde als strul,inlokeren missen ze carlos niet meer, en genk laat hem naar lokeren gaan ..voor 250000 euro....SLECHTE BELEID....
caillet is beter he? of matoukou...

Gepost door: kenner | 25-08-08

Tijd om henkens in de ploeg te brengen, hij kan wel eens de ontbrekende schakel zijn op het middenveld.

Gepost door: massa | 26-08-08

als nemec, pudil en toszer goed beginne spele he dan est hier weer van ooh die manne zen egt zaleg!! en omda de ploeg nu ng ni draait est van de nieuwkomers sucke!

Gepost door: beyez | 26-08-08

@kenner en andere kritiek op het aankoopbeleid is nogal gemakkelijk... niets bewijst nu al dat de gedane transfers een flop zijn. Joao Carlos was de voorbije seizoenen TOP in België. Pudil, Nemec en Toszer zijn zeker versterkingen... je hebt het gewoon voor iemand of niet (bvb. Toszer die weinig werk verricht, MAAR wel een sublieme pas in de voet heeft) Wat zeiden we een paar jaar geleden weer allemaal over Engelaar?
Ik wil nu als positivo niet per se tegen de stroom inroeien, ik ben niet blind voor de mentaliteit die de voorbije weken getoond werd. Verder stel ik mij wel vragen over het tactisch inzicht van RVG: het wil niet zeggen dat als je goed werk kunt leveren met de jeugd, dat automatisch ook zal loslopen met het A-elftal. Maar laten wij, supporters, zowel trainer als nieuwe spelers nog even het voordeel van de twijfel geven.

Wat mij wel opviel: Alex viel zeer goed in (weer zo'n speler waar je het voor hebt of niet... ik ben alleszins een fan).

Ach ja, over 2 matchen kan alles alweer gekanteld zijn.

Gepost door: fesso | 26-08-08

@Kenner Wow, calm down... Tzal echt nie helpen met hier te schreeuwen hoor... Gewoon KRC blijven steunen! Ik zie het al weer voor me 3/4 de maar gevuld van de Cristal Arena... Typisch nepsupporters...

FORZA RACING!

Gepost door: Blue-Magic | 26-08-08

Tja over de aankopen hoor je dan Nemec maar anderhalve match gescout, Toth 2 matchen met Hongarije, bij Pudil zijn ze ook pas op het einde van het jaar uitgekomen. Ik wil deze jongens niet veroordelen maar ik bedoel dat ze gerust wel eens wat meer gescout mogen worden. Alex Ferguson zei op Prime dat Man Utd minstens 20 keer een speler gaat scouten voor ze hem kopen. Ik weet dat wij die middelen mss niet hebben. Maar iemand 2x scouten is gewoon te weinig

Gepost door: Drebin | 26-08-08

Racing Genk vraagt 500.000 euro voor Sinan Bolat. en die vraagprijs vindt Tubeke te hoog.

Da zou ik wel weinig vinden voor een talentvolle doelman als Bolat :s Da ze die dan maar verkopen aan een Turkse ploeg tijdens de winterstop, dan halen we er nog geld voor.


Bron: Sporza

Gepost door: ..... | 26-08-08

Dit vind ik toch niet zo leuk! wel voor belgisch voetbal maar niet voor KRC! Milan Jovanovic: 'Ik blijf'


Milan Jovanovic stapte deze morgen mee op het vliegtuig richting Liverpool. 'Of ik mijn voetbalschoenen bij heb? Natuurlijk! Ik ga meespelen tegen Liverpool,' bevestigde de Serviër zijn engagement voor de landskampioen aan VRT radio. 'Ja, ik blijf.'

Jovanovic had vorig seizoen met zijn 16 doelpunten een groot aandeel in de titel van Standard en werd door zijn collega-voetballers verkozen tot Profvoetballer van het Jaar.

Jovanovic was de voorbije weken in beeld bij verschillende clubs, waaronder het Nederlandse PSV, maar geen van die clubs wilde de gevraagde 7,5 miljoen euro neertellen. Jovanovic heeft op Sclessin nog een contract tot juni 2009.

Standard-trainer Bölöni wou de spits eigenlijk ook in de heenwedstrijd opstellen. 'Toen was hij echter gewoon niet fit genoeg. Maar nu is zijn hoofd blijkbaar vrij. Milan begint ook scherper te spelen. Hij komt woensdag ook zeker in actie.'

Gouden Schoen Steven Defour reageerde enthousiast op het nieuws. 'Blijft Milan? Dat is goed nieuws, maar eigenlijk wist ik dat al. Hij komt namelijk aan de aftrap tegen Liverpool.'

Wie wel vetrekt bij de Rouches, is Siramana Dembele. De Franse Ivoriaan tekende bij het Israëlische Maccabi Petah Tikva een contract voor één seizoen, met een optie op een verlenging met nog een seizoen. De middenvelder, die in 2006 naar Luik kwam, was bij Standard op een zijspoor beland.

Gepost door: Stef | 26-08-08


Genk, 25 augustus 2008

Beheerders KRC Genk
Sportieve staf KRC Genk
Spelerskern KRC Genk,

het OSV is al sinds jaren een spreekbuis voor de vele supporters die KRC Genk trouw volgen. Van de mensen die op zondagavond naar de andere kant van het land reizen en daar hun zuurverdiende centen spenderen over de trouwe thuissupporter tot de Belgacom kijker die in de vele cafés en kantines ons clubje volgt. “Ons clubje”, het klonk lang sympathiek maar het verklein woordje begint stilaan letterlijk te klinken.

Vanuit het OSV zijn wij ervan overtuigd dat jullie al vanuit verschillende hoek de nodige reacties gekregen hebben over de desastreuze start van deze competitie. Hopelijk van binnenuit de club (spelers zelf, sportieve staf, bestuur, externe experten!), zeker vanuit de vele krantenkoppen en de meegereisde supporters naar Bergen en mogelijk hebben jullie zelfs al een blik geworpen op de discussiekamer.

Het lijkt ons dan ook vrij overbodig om de vele reacties hier nog eens te gaan herhalen. Weet alleen dat er door het bestuur hoge verwachtingen gecreëerd zijn en dat het geduld van de supporters dit seizoen niet erg groot is. Er wordt op heel korte termijn een duidelijke reactie verwacht van de hele club. Zowel van de spelersgroep als van de hele sportieve staf die allen rijkelijk betaald worden om gedegen prestaties te leveren als van het bestuur dat zijn gemaakte beloftes waar moet maken. Wie voelt zich geroepen om zich in het onsterfelijke rijtje van Antheunis, Fagard, Strupar, Oulare, Olivieri en andere Delbroeks te nestelen?

“Ik snap niet waarom het fout liep?” “niet klaar voor de match” “ik ben de trainer niet !?!” “Ik was rotslecht” “we moeten hieruit de nodige sportieve lessen trekken” zijn allemaal leuke commentaren na een match maar daar kopen we verder niets mee.

Vroeger liepen er in deze omgeving “Vieze Mannen” rond die vochten “Tot Heil Onzer Ribbenkast”. Leg iedereen maar eens uit wat hiermee bedoeld wordt!

Tot nader orde zorgen de supporters wel verder voor de woorden, regelen jullie de daden? Hopelijk zorgen positieve woorden voor positieve daden en vica versa! Het alternatief is voor geen enkele betrokken partij een rooskleurig vooruitzicht.

Ten slotte nodigt het OSV het KRC Genk bestuur, de sportieve staf en de spelers uit om een sportieve balans op te maken na 6 speeldagen. We wachten in spanning jullie reactie op het veld af.

Supportersgroeten

Het OSV

Gepost door: genk | 26-08-08

pff

Gepost door: x | 26-08-08

@ fesso groot gelijk, en dan nog,
ik vind Tozser ne klassespeler,
perfecte pass, en miss wel traag, maar hij doet
wel alles goed ! PRACHTIGE SPELER!!

Gepost door: JJ | 26-08-08

t'is hoe Fesso zegt
heb nog wat geduld alles loopt nog los
dat Vaesen ziek is van Genk is niet nieuw na zijn uitspraken van terug betaling ,hij ziet ze al vliegen de euro's

Gepost door: guido | 26-08-08

@ kenner die daar van lokeren maakt zo een goal in zen leven nooit meer , en mss was die twee matchen goed , maarja, kijke tege wie die heben gespeelt tubeke, en zulte ook ni bepaald twee topploegen van onze competitie , maarja we zien wel, gewoon krc blijven steune als we tege lokeren winne zijn we vertrokken denk ik !! :d

forzaaaa racing !!!!!!

Gepost door: laba | 26-08-08

Bergen - RC Genk Ik heb geprobeerd een soort spelersanalyse van de match tegen Bergen te maken, je ziet maar wat je ervan vindt. Ik heb de wedstrijd gezien op Belgacom TV en op Studio 1. Ik kan niet garanderen dat het commentaar van Eddy Demarrez (denk ik) en Wim De Coninck (live) en Filip Joos (Studio 1) mij niet beïnvloed heeft ;)

Legenda: [i]3 = barslecht / 4 = slecht / 5 = zwak / 6 = voldoende / 7 = goed / 8 = zeer goed / 9 = uitstekend[/i]

(D) Davino Verhulst – 6. Pakte uit met één wonderbaarlijke save op een volley van Collet, maar ging in de fout bij de eerste twee tegendoelpunten van Dahmane.

(RV) Balazs Toth – 5. Speelde lang niet zo overtuigend als vorige week tegen Germinal Beerschot. Had een moeilijke avond tegen de bedrijvige Collet en leed vaak balverlies. Had door de buitenspelval op te heffen een zeer groot aandeel in het eerste tegendoelpunt. Was op aanvallend vlak helemaal nergens.

(CV) Jean-Philippe Caillet – 5. Was meer dan eens verantwoordelijk voor het feit dat er zo veel ballen in de rug van de defensie terechtkwamen. Bleek met Carlos naast zich wel iets meer secuur in het uitverdedigen.

(CV) João Carlos – 7. Natuurlijk moeilijk om zo’n score te geven als je ziet wat een zwakke prestatie de verdediging in z’n geheel geleverd heeft. Is een echte versterking, haalde (opnieuw) vaak de angel uit de aanval en is uitstekend in het uitverdedigen.

(LV) Tiago da Silva – 6. Speelde beter dan we na vorig seizoen van hem gewend zijn. Heeft duidelijk vooruitgang geboekt wat offensieve rushes betreft, speelde goed samen met Soetaers in de tweede helft. Leverde de voorzet bij de eerste van vier topkansen voor Nemec.

(CVM) Wim De Decker – 6. Was onzichtbaar, wat voor een defensieve middenvelder wil zeggen dat hij goed werk levert.

(RM) Ivan Bosnjak – 5. Werkte zich, zoals altijd, een ongeluk op rechts, maar zonder veel resultaat. Werd terecht vervangen aan de rust.

(LM) Daniel Pudil – 4. Raakte geen bal goed en werd, net als Bonsjak, terecht vervangen bij de rust.

(CM) Daniel Tözsér – 5. Kwam, vooral door zijn traagheid, ook in aanmerking voor een vervanging bij de rust. Ging na de pauze iets hoger spelen en deed het in de rug van Barda en Nemec beter. Had met een knappe steekpass op Barda een groot aandeel in de 3-1.

(A) Elyaniv Barda – 7. Werd, zeker in de eerste helft, goed uit de wedstrijd gehouden door de Bergense verdediging. Na de rust kwam hij er beter uit, maar stopte Mirri hem vaak foutief af, zodat hij niet de kans kreeg grote kansen te creëren.

(SP) Adam Nemec – 5. Kreeg vier fantastische kansen voorgeschoteld, maar gleed slechts één binnentikkertje daarvan tegen de netten. De andere keren werkte hij de bal knullig in de handen van Herpoel. Heeft duidelijk nog te weinig rendement om de Genkse topschutter te worden.

Invallers:
(LM) Tom Soetaers – 6. Speelde goed samen met Tiago en dreigde enkele keren op vrije trap, maar was ook niet echt spelbepalend op links.

(RM) Alex Da Silva – 7. Hoewel nog steeds (te) veel naar binnen snijdend, heeft hij zich duidelijk bewezen zondagavond. Verloor aanvankelijk nog wel een paar keren de bal, maar pakte daarna uit met enkele prachtige dribbelbewegingen. Eén ervan mondde uit in een doelpunt, een andere in een grote kans voor Nemec.

Dugary Ndabashinze (na 76 minuten op het veld gekomen voor Toth) viel te laat in voor een beoordeling.

Een conclusie die we alvast kunnen trekken, de pijnpunten van vorig seizoen komen opnieuw boven. De afwerking, tempo en creativiteit op het middenveld, snelheid op de flanken en stabiliteit in (de rug van) de defensie blijven ontbreken of alleszins ondermaats zijn.

http://www.freewebs.com/krcgenkblog/

Gepost door: Mr Q | 26-08-08

Laat het bestuur maar hun werk doen, ze steken wel geld in hun zakken maar ze zullen het toch wel iets moeten aan gaan doen of ze liggen straks echt op straat...

Gepost door: Weldoenerop Aarde is leuk met zout en kipje | 26-08-08

Oorzaak Het is gewoon te wijten aan te veel oefenmatchen!!
De vermoeidheid sloop in de spelers hun benen tegen bergen waardoor ze de 2-0 in geen elk moment konden ophalen.Van tijd speelden ze 3 à 4 matchen per week!

Gepost door: rctd | 26-08-08

ploegopstelling lokeren Verhulst-x-joao carlos-hubert-pudil-soetaers-dugarry-henckens-alex-barda-ogunjimi

alstublieft!

Gepost door: ach-med en één zonder | 27-08-08

@ Mr q No life of te veel tijd ?
stop met da gezever, ik was ook kwaad na match, ma ik zit nie 3 dage na da match nog te kakke, ma kijk al uit nr volgende match!

Forza Racing

Gepost door: franzio | 27-08-08

racing genk maakt ook steeds de fout om veel te weinig voor hun speleres te vrage
kijk naar jovanovic van stadard die is 7 milj waard
en barda is 4milj waard dat kan toch niet

Gepost door: racing fan!*! | 27-08-08

De commentaren zijn gesloten.