18-07-08

Itzhaki vandaag van Beitar?

Barak ItzhakiMeer dan waarschijnlijk komt de transfer van Barak Itzhaki, naar Beitar, vandaag rond. Itzhaki zelf heeft gisteren een persoonlijk akkoord bereikt met Beitar Jeruzalem voor 4 seizoenen. Hij is zelfs akkoord om een gedeelte van het transfergeld te betalen.

09:01 Gepost door Blue Cristal in Algemeen | Permalink | Commentaren (30) |  Facebook |

Commentaren

Akpala op weg naar Brugge lees meer => http://voetbal-jupilerleague.skynetblogs.be/

Gepost door: Gilles-VDS | 18-07-08

Er word een vervanger gezocht in roemenie heb ik vernomen!

Gepost door: eric | 18-07-08

ik zag itshaki heel graag spele, ma als het zo zit vind ik hem toch maar een zeiker zer en Haroun hadde ze nooit moge wegdoen, jong en belg!!!

Gepost door: len | 18-07-08

@ Ien

met niks akkoord, Haroun was lui, hij wachte altijd af tot dat de bal bij hem kwam hij vertraagde het spel bij een counter, en itzhaki was nooit een echte rechterflank, ging altijd naar tmidden

Gepost door: 123 | 18-07-08

Och zagevente. Toen Itzakhi vorig jaar heel Brugge overhoop speelde vond iedereen hem de held. En nu hem heimwee heeft (wa volgens mij normaal is) kan hem op ne keer niet meer voetballen. Wanne zever is da hier toch allemaal ...

Ik ben juist terug van de training. 2 zeer leuke originele trainingsvormen, eerder spelletjes, van Ronny waar bij vooral Tozser en Bailly als pretmakers van de partij waren. Verder bij de afwerking was, zoals altijd, Tom Soetaers de enige die aan de volle 100% de ballen erin ramde. Ook Ogunjimi en verassend Nemec haalden meedere malen verschroeiend uit.

Gepost door: Iako | 18-07-08

Och gelooft toch niet dat ie heimwee heeft,1 of andere die hem een dikker contract belooft,
ps= volgens mij gaat gij niet eens kijken want iemand die de volle 90 min ziet ziet dat hij altijd doorschuift naar midden en de rechtseflank openlaat
dus zevert zelf is niet ;-)

Gepost door: 123 | 18-07-08

---------------------------Bailly-----------------------
--Cornelis----De Decker---Carlos----Pudil--
--------------------------Toth---------------------------
-------------------------Tozser------------------------
-----Barda--------------------------------Soetaers--
-----------------Ogunjimi--------Nemec-----------

Aan de hand van de training is dit de beste opstelling van het moment. De decker veeeeeeeeeel wendbaarder dan Caillet en Matoukou samen. Deed al het verdedigende weer zeer goed. Ogunjimi is aan het openbloeien. Prachtige speler. Soetaers zonder twijfel de man met de beste trap.

Gepost door: Iako | 18-07-08

@123

Daar komt het kinderlijke weer naar boven. Als gij morge na Israel zou gaan, en oudereen moest achterlate dan zou ge jankend terug komen. Het gaat er niet om dat hij naar binnen komt of niet. Hij was vorig jaar een van de best spelers. En daar kunt ge nu niks aan veranderen met al die verwijten

Gepost door: Iako | 18-07-08

Nieuwe flop voor Willy Reynders! Na Dahmane, Yako en Lolo weer een poulain van herr Willy die Genk door de achterdeur gaat verlaten.

Tel hierbij de aankoop van verkeerde type spelers als Toth (je had De Decker, Hubert, Vrancken, Henkens), Vrancken (je had Haroun), de tot op heden gebuisden Alex en Tiago en monsieur Caillet, (een handvol degelijke matchen en voor de rest enkel de boel op stelten zetten) dan mogen we nog blij zijn dat hij per toeval Barda in de schoot geworpen kreeg.

Hoeveel fatsoenlijke transfers deed die man eigenlijk al? Ik ben meer dan tevreden dat dit jaar RVG de nieuwe aankopen zelf ging scouten en ze ook doorlichtte op karakter en motivatie.

Gepost door: Svindall | 18-07-08

@Svindall Ik zie twee flops: Dahmane en Tiago
Yako was (en is nog) een goed speler.
Lolo was onze beste verdediger
Toth was daar omdat De Decker een lange periode van shad had! Hubert en Henkens waren te jong om de competite begin als titulaire!
Vrancken was niet een flop in zijn eerste seizoen met Genk.
Caillet: voor zijn verwonding, hij was goed zoals Bosnjak...

Gepost door: kabog | 18-07-08

Als Barak Itzhaki voor Beitar Jeruzalem wil spelen in de Champions League-voorronde tegen Wisla Krakau dan moet de Israëlische middenvelder tekenen voor 20 juli. Dan moeten de spelerslijsten zijn ingediend. Itzhaki zelf heeft ondertussen al een persoonlijk akkoord met Beitar en zou er 300.000 euro per seizoen kunnen verdienen. Ondertussen kreeg ook Genk een nieuw bod.

'We hebben Beitar laten weten dat Itzhaki Genk mag verlaten voor de prijs waarvoor wij hem hebben gekocht', aldus Jos Vaessen, voorzitter van de Genkse Raad van Bestuur. 'Concreet houdt dat in dat Beitar ons 1,25 miljoen euro moet betalen en 250.000 euro die wij hen nog moeten betalen, laat vallen. Het bod dat Beitar nu heeft uitgebracht is 1,15 miljoen euro en dus 100.000 euro te weinig.'

De kans dat beide ploegen tot een akkoord komen is heel groot. Itzakhi betaalt het tekort desnoods uit eigen zak.

!! Laten vertrekken denk ik erover! Pff ! Uit eigen zak betalen waar zijn ze dan al mee bezig! Laten vertrekken want een speler die hier tegen zen goesting is en + dat die dan ook nog eens betaald wordt moet gewoon weg !!

Bye Bye Ithzaki! Het was een goeie voetballer maar qua karakter en moreel is het altijd een beetje een buitenstaander geweest! Liep ook niet constant in de groep op training enzo! Geen groot verlies denk ik als RVG Dugary laat spelen en hem laat groeien!!

Gepost door: sKRCe | 18-07-08

Misschien is het nog niet zo slecht als hij vertrekt. Hij werd aangekocht of toch voorgesteld als flankspeler. Maar een echte flankspeler is hij niet, en centraal komt hij body te kort voor België.

Gepost door: S | 18-07-08

@ iako
als ge wat ouder zou zijn , zou ge snappen dat ge meer aan geld denkt dan aan wat anders. en gy zou mss janken...

Gepost door: 123 | 18-07-08

... zeveraar!

Gepost door: @svindall | 18-07-08

degene die zegt da caillet een miskoop is kent nx vn voetbal
1)vr zyn blessure die hij had opgelope in zulte int seizoen 2006-2007 was hij veruit de beste verdediger in Belgie, de grote fout vn meneer broos was om hem trug op te stelle na zyn blessure terwijl die nog nie helemaal geneze was en dat heeft genk de titel gekost
2)dit seizoen was hij een ramp, ma geef toe hoeveel man hebbe er op de positie van de 2centrale verdedigers gespeeld? (hubert, anele, lolo, caillet, matoukou, tubic) dan kan een speler ook geen vertrouwe krijge hè, dus volgend jaar met het vertrek van lolo en tubic zyn er 2minder vr 1plaats want Carlos is zkr vn zyn plaats en hubert is een middevelder, geen verdediger, dus blijven er 3spelers over vr 1plaats centraal achterin, das dus perfect.
Laat mr wete of ge het eens zyt

Gepost door: len | 18-07-08

@len Ik ben het eens, alleen dat tubic niet centraal heeft gespeeld...

Gepost door: stef | 18-07-08

toch wel, tubic speelde de eerste paar matche centraal, en ook toen tiago trug was

Gepost door: len | 18-07-08

@len 2 Matchen ofzo! We hadden ook matoukou nog eh! en toen Hans trug was heeft Lolo centraal langs Matoukou gespeeld HEEL de 2de seizoenshelft ofzo en Tubic links

Gepost door: sKRCe | 18-07-08

Genk moet wachten tot na de 20ste juli om akkoord te gaan

Gepost door: KRC | 18-07-08

@krc pas dan mr op da hij geen contractbreuk doet, dan hebt ge nx

Gepost door: len | 18-07-08

Wikipedia Ik zie dat de reacties niet echt vlotten, dus gewoon eventjes terzijde: ik ben momenteel bezig aan het aanmaken van een speciale pagina op Wikipedia over het aankomende seizoen van Racing Genk.

't Is zodat mijn werk niet onopgemerkt voorbijgaat :) En alle info is uiteraard welkom.

Gepost door: Mr Q | 18-07-08

Wikipedia, URL Oh ja, de link nog even ;)

http://nl.wikipedia.org/wiki/KRC_Genk_seizoen_2008-09

Gepost door: Mr Q | 18-07-08

@123

Als gij volwassen begint te worden zou ge misschien beginnen beseffen dat geld niet alles is . Als die jongen hier niet gelukkig is, so what. En ja ik zou janke. Kdenk dat da de meest normale zaak van de wereld is

Gepost door: Iako | 18-07-08

Mr Q hehe sjiek site ge makt alleeen bij de uitgaande transfers moet lolo nog bij staan dacht ik :p

Gepost door: christiaan | 19-07-08

@ Christiaan Inderdaad, bedankt :) Ik ben nu bezig met de oefenwedstrijden... :d

Gepost door: Mr Q | 19-07-08

Dan moogt gij in die sprookjes geloven ma als ge ge een beetje grooter was zou ge snappen dat niemand naar een andere ploeg gaat waar hij minder verdient, klein kindje van men voete

Gepost door: 123 | 19-07-08

KRC GENK - CLUB LUIK SFEER Club Luik is toch een ploeg uit 2e klasse ! Dus toch een waardige wedstrijd :)
Kunne we nie afspreke da iedereen die sfeer wilt make ergens samen komt ofzo ? Want Luik gaat volgens mij zeker sfeer hebbe

Gepost door: fenix man | 19-07-08

Sfeer Zeker dat die mannen sfeer hebben. Heb tegen Luik gespeeld vorig jaar in Derde, en brachten toch een 1000-tal mensen mee.

Gepost door: Peke | 19-07-08

@123

juist, en daarom komt Buffel naar Cercle !!! Mooie redenering

Gepost door: Iako | 19-07-08

De commentaren zijn gesloten.