17-06-08

Lamah ook op lijstje?

Voor de linkerflank denkt Genk aan de 21-jarige Daniël Pudil van Slavia Praag. De Tsjech zag door een handblessure een EK-selectie aan zich voorbijgaan. Pudil moet één miljoen euro kosten en een akkoord is er nog niet. Als het niet lukt met Pudil wil Genk Roland Lamah bij Anderlecht losweken.

19:55 Gepost door Blue Cristal in Algemeen | Permalink | Commentaren (57) |  Facebook |

Commentaren

Lamah mag zeker komen! Heb hem veel gezien op Prime (Digital TV; Telenet). Verder weet ik niets van Pudil... Iedereen is er wel positief over... Dusja!

Gepost door: Blue-Magic | 17-06-08

Aangezien Carlos nr 30 krijgt.. Vertrekt Alex? Helaas..

Gepost door: Pieterr | 17-06-08

... alex zal wel met een ander nummer gaan spelen

mss dat hij een ander wou

we zulle zien

Gepost door: Bos | 17-06-08

@ Pieter Goed opgemerkt. Ik hoop ook dat het niet zo zal zien, ben nog wel eens benieuwd wat die kerel nog voor ons in petto heeft. Ik hoopte op 'wraakgevoelens' voor de uitleenbeurt, dat hij zich zou bewijzen. Afwachten dus wat die zal doen..

Gepost door: Brecht | 17-06-08

krcgenk.be krcgenk.be , komaan steek eens een tandje bij man, i.v.m. de persvoorstelling van jao en nemec

Gepost door: CASCARINO | 17-06-08

Onderhandelingen lopen uit de hand.

De onderhandelingen met Pudil gaan er hard aan toe. Het kwam zelfs tot een handgemeen tussen Pudil en Reynders. Jos Vaessen bluste het brandje.

Achteraf verklaarde Reynders, dat deze dingen soms gebeuren tijdens onderhandelingen, de emoties kunnen hoog oplopen.

Bron hbvl

Gepost door: Pierre | 18-06-08

@Pierre Zeg iets fatsoenlijk of hou uw mond. Er staat niks dergelijks in hbvl.... De grappigste thuis?

Gepost door: Fritz | 18-06-08

@ Pierre Loser!

Gepost door: Guy | 18-06-08

@Pierre lozer,als ge niets weet hou dan u mond

Gepost door: guido | 18-06-08

Ik vonde't wel funny.
:-)

ma het is wel duidelijk dat pierre een blaaskaak is :-)

anyhow. Als ik kon kiezen tussen lamah en pudil. mss omdat ik pudil ni zo goe ken, maar ik zou alvast voor lamah gaan!
schitterende speler vind ik dat!
jong. "belgisch" talentvol!

En betreffende alex...
ik hoop dat hij een eerlijke kans krijgt.
Ik ben weg van diene speler! Zie em echt graag spelen!

Gepost door: Thomasje | 18-06-08

Het was ook bedoelt als grap. Ik dacht dat de mensen slimmer waren. Zal volgende keer erbij zetten (GRAP).

Omdat er in het Belang zoveel zever en onwaarheden staan!

Gepost door: Pierre | 18-06-08

@ Pierre Trek het u niet aan, sommigen kunnen niet tegen grapjes.
Ik vond het best grappig.

Pudil Zou 1,5 miljoen Euro kosten, das al heel wat minder dan Svennn zijn 4 miljoen (duh).

Gepost door: Jabba | 18-06-08

wie weet hoe dat liedje daar noemt van 0:18 - 0:43 ? naam + artist

Gepost door: Jean pi§ | 18-06-08

http://nl.youtube.com/watch?v=SMWZx3dCGTE

Gepost door: Jean pi§ | 18-06-08

life is life:d

Gepost door: blue_white | 18-06-08

@blue_white

Merci =D

Gepost door: Jean pi§ | 18-06-08

ken het ook aleen maar door dit http://nl.youtube.com/watch?v=bbaa2oTazMU

Gepost door: blue_white | 18-06-08

Rugnummers Nu we toch over die rugnummers bezig zijn, ik vind het echt belachelijk. Ik weet dat het niet veel uitmaakt en ik weet dat de spelers er misschien zelf op hebben aangedrongen, maar nummer 11 tot en met 14 zijn nog allemaal vrij.

Toch vindt Genk - en vooral de spelers zelf - het nodig om speciaal te doen. Met een nummer als 32 of zelfs 88 godbetert, lukt het in elk geval om aandacht te trekken op het plein. In het moderne voetbal schijnen ze dergelijke dingen belangrijker te achten dan door middel van een glansprestatie in de schijnwerpers te staan.

Bovendien is ook nummer 17, 21 en zelfs 24 nog vrij. Maar neen. Want met 88 maakte ik op aanraden van mijn mama een mooi debuut! Nummer 10 is al bezet? Dan nemen we 99 maar, qua symboliek kan dat toch tellen, niet? Jongens, jongens.

Wat João Carlos betreft, volgens mij ligt Sven Verdonck nog niet helemaal vast met nummer 4, dus ook die was al bij al nog vrij. Ook in het geval van nummer 3 kan zo gerekend worden.

Even vergeten: tenzij ze redeneren dat ze Hubert en Verdonck boven João Carlos verkiezen, uiteraard. Nogal voor de hand liggend. Nog niet aan gedacht.

http://www.freewebs.com/krcgenkblog

Gepost door: Mr Q | 18-06-08

Godjandorie Het wil totaal niets zeggen, die nummers. Als iemand wordt uitgeleend, zoals Alex, krijgt iemand anders (die wil) zijn nummer. Alex komt dus terug (mss vertrekt ie nog wel) en krijgt gewoon een ander nummer.
Nemec speelt met 32 omdat hem dat vorig seizoen veel geluk bracht. Carlos speelt met 30 omdat Brazilianen altijd gekke nummer nemen, en Tozser omdat hij al eeuwig met 88 speelt, sinds 10 voor hem niet beschikbaar was (vraag maar aan zijn moeder ;D ).

En voor de rest van jullie...wacht gewoon eens rustig af!

' grtz de G

Gepost door: Gtid | 18-06-08

Komst Lamah? Moest Pudil niet komen, maar wel Lamah, heb ik toch mijn twijfels bij deze transfer! Prachtige speler, daar niet van, maar niet meteen wat we nodig hebben! Een Linksachter lijkt me belangrijker

Gepost door: Guy | 18-06-08

RC Genk lijkt Roda JC dwars te gaan zitten. De Belgische eredivisionist wil net als de club uit Kerkrade graag Roland Lamah van Anderlecht huren. De vleugelaanvaller speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Roda JC. (Het Laatste Nieuws)

Gepost door: Iako | 18-06-08

Dan toch maar Pudil. Lamah is een speler als Kompany en Vanderborre. Een Belgisch toptalent dat moet groeien in de 'grotere' buitenlandse competities. Dat is hij nu aan het doen.
Denk je nu echt dat Anderlecht zo'n speler laat vertrekken voor wat kleingeld (en dan nog wel naar een rechtstreekse concurent). Neenee. Verhuren en dan terughalen en verkopen voor een dikke 6M da gebeurt er met zo'n spelers.
En ik zie het echt niet zitten om Lamah zich te zien ontwikkelen als topspeler, en dan Anderlecht te zien lopen met het geld dat ze dervoor krijgen !!!

Gepost door: Iako | 18-06-08

komaan Q, zo ken ik u ni. je bent toch geen dramaqueen.
wat maakt mij het uit als iemand nu nimmer 4 of nummer 33 heeft.

Voor sommige van die spelers (zoals nemec en ook tozser door z'n ma) is dit bijgeloof.

En als ik speel heb ik ook bepaalde cijfers liever :-)
toh bij voetbal, bij basket is dit moeilijker daar je rekening moet houden met de scheids :-)

En straks gaan jullie nog zeggen dat lamah te goed is voor Genk en daarom ni mag afkomen...

in da geval gaan we terug voor van hoywege gaan

Gepost door: Thomasje | 18-06-08

@ Thomasje Ik vind dat geen dramaqueen-gedoe, al meende ik het niet zo serieus als het allicht allemaal opgevat wordt door de mensen die al gereageerd hebben. Het valt me gewoon op dat de laatste transfers niet bepaald rugnummers hebben die overeenkomen met hun positie (en dat is niet verzonnen, tel maar na: Itzhaki, Tözsér, Tubic, Nemec, zelfs Lolo en Ljubojevic mogen daar nog bijgerekend worden).

Daar is niets mis mee, zeker niet als het nummer god-weet-welke speciale betekenis heeft. Maar ik vind het allemaal nogal overdreven. Mijns inziens zouden ze gewoon mogen vasthouden aan de vaste nummers per positie, die nog geen tien jaar geleden steevast door vooral de Amsterdamse school gebruikt werden. En nu nog steeds is dit bij het grote deel van de clubs het geval, zoals Anderlecht of Standard in het binnenland.

Uiteraard maakt het allemaal weinig uit, maar het is iets wat ik eigenlijk wel leuk vind, als het goede rugnummers zijn. Het valt toch op dat nummers boven de 30 vaker voorkomen bij middenmoters of bij degradatiekandidaten? Zo denk ik maar aan Lokeren, Bergen, Tubeke, Kortrijk, Mechelen, Roeselare, Zulte Waregem en Dender.

Maar goed, als dat hier allemaal zo zwaar opgevat wordt, zal ik die Koen Meulenaere-stijl maar achterwege laten. In het vervolg formuleer ik alles zoals het is, nothing more.

Volgende topic: 'Vandereycken fantastische coach' ?

Gepost door: Mr Q | 18-06-08

@ Thomasje Al merk ik bij het herlezen van jouw reactie dat jij dergelijke stilistische verfraaiingen ook wel kan aprreciëren.

Maar goed, Van Hoywegen zal in ieder geval niet elke week op de voorpagina van de gazet staan voor het zoveelste golfclubincident dat het leven gekost heeft aan een onschuldige man die in zijn stamcafé aan het wiezen was.

http://www.freewebs.com/krcgenkblog

Gepost door: Mr Q | 18-06-08

Joao Carlos zei in zyn intervieuw op de site vn genk da da club goed bezig is met al 4 versterkingen, betekent dat dat zy al meer wete over een 4de of was het gwn een verspreking?

Gepost door: len | 18-06-08

@ len k denk da hij gewoon bedoelde dat er ng een versterking bij komt ofzo. En dat hij wou zeggen dat Genk met 4 versterkingen toch al goed bezig is

Gepost door: fenix man | 18-06-08

lol Q
da lamah gedeelte had niks met u te maken m8
was op een paar ander. anyhow...
ik noem u gene drama queen en. zei zelf da ik u ni ken als ene. soit. vonde't gewoon bekke van whatever. als ze zich er goed bij voelen, waarom ni.
Ge kunt idd ieder een vast nummer opplakken. Ma bwa, is ook ni altijd eerlijk.
Neem nu da Ljubo nummer 11 heeft. omdat hij diepe spits is. Nu is diene bijna een jaar out en is er een vervanger voor hem aangetrokken. Als je heb al direkt etiquette opplak gij zijt maar nummer 16 punt en uit. mjah... mss voelt diene zich dan ma nen back up of 2e keus.
Stel je zegt, jij krijgt nu nummer 11 en ljubo moet genoegen nemen met 16... mjah, hoe ondankbaar is dat dan ni tegenover hem als je toch persé naar belangrijkheid een nummer moet hebben. Of stel nu pudil moest em tekenen. Is hij dan de vaste linksback? nen standin linksback? of ne vaste links mid of links aanvaller etc.
allé ben nu zelf wa aan't bitchen ondertusse :-)
ma what's in a name? what's in a number? ;-)

Gepost door: Thomasje | 18-06-08

En maar buitenlanders kopen het kan niet op. Wat gaat er gebeuren met Hubert, Anele, Benteke, Vossen,Daeselere,enz,enz; Op het einde van het seizoen voor een peulschil verkassen naar andere ploegen. Volgend seizoen met 10 buitenlanders. Wie gaf er enkele jaren terug zoveel comentaar op Beveren juist ja Mijnheer Vaesen.

Gepost door: Luigi | 18-06-08

Go Russia! Lekker ploegje! Pavlyuchenko en Arshavin , dikke spelers!

Gepost door: D | 18-06-08

@luigi Het is wel Mr Vaessen die nu diep in de buidel tast om Genk terug bij de top te krijgen;
Een beetje meer respect zou op z'n plaats zijn. Maarja, er zijn altijd mensen waarvoor het NOOIT goed is!!!

Gepost door: David | 18-06-08

@ David Absoluut waar! De versterkingen die Genk nu aangetrokken heeft lijken me allemaal buitenlanders met een meerwaarde! Dat is iets helemaal anders dan derderangsbuitenlanders! Ik hoop wel dat Genk nog een aantal spelers kan verpatsen! Denken we maar aan Caillet, Vrancken, evt Bosnjak, Haroun, Matoukou, ...

Het is immers ook héél belangrijk dat jongens zoals een Jelle Vossen de mogelijkheden krijgen om in een goed draaiend elftal hun speeltijd te krijgen! Alleen dan zullen deze jongens ook effectief toegroeien naar het eerste elftal

Gepost door: Guy | 18-06-08

Caillet & Alex Hoe komt het dat deze man het seizoen 2006-2007 op een hoog niveau speelde en afgelopen seizoen slechts een schim was van dat successeizoen?
Zou het aan Broos gelegen hebben die de spelersgroep niet mer in de hand had? Wie zal het zeggen ...
Maar desalniettemin heb ik het gevoel dat J-P komend seizoen terug een superseizoen gaat spelen. Zeker nu João Carlos aangetrokken is.
Of ik hier waarheid verkondig weet ik niet, ik hoop het enkel ...
Tevens hoop ik dat losbol Alex eindelijk eens gaat bevestigen ...

Hoop doet leven, nee??

Gepost door: satan | 19-06-08

rugnummers Bij de jeugdploegen wordt er ook geroteerd met rugnummers al naargelang de opstelling van de ploeg.

Gepost door: bienie | 19-06-08

Pudil tekent vandaag Alles is net in orde gebracht door beide partijen;)

Welkom!

Gepost door: Gabriel | 19-06-08

wat is u bron jongeman ???

Gepost door: blue_white | 19-06-08

lamah tekent vandaag Alles is net in orde gebracht door beide partijen;)

Welkom!

Gepost door: Gabriel | 19-06-08

Lamah & Pudil What a Joke Gabriel toch, zowel Lamah en Pudil aantrekken op één dag! Je kan ons veel komen vertellen, maar dit is gewoon onzin...

Ik geloof nooit dat Lamah naar Genk zal komen! Daarvoor is hij TE jong, TE Belgisch, TE goed en vooral veel TE duur

Gepost door: Guy | 19-06-08

pudil is 2 keer zo goed als lamah.
heb ze alebij zien spelen dus !

Gepost door: blue_white | 19-06-08

@ bienie Dat bedoel ik, en ik denk ook dat Ronny Van Geneugden iemand is die aan dergelijke zaken wel belang hecht, aangezien hij iemand is van vaste patronen en strikte lijnen.

Maar goed, zoals zovelen al aangekaart hebben, maakt het weinig uit. Ik vind het gewoon jammer dat we het niet gewoon simpel kunnen houden, zoals ze ook bij andere topclubs doen.

Of mag ik die 'andere' weglaten?

Gepost door: Mr Q | 19-06-08

Als ik me ni vergis was Bixente lizarazu altijd nummer 69 . Was wel lachen. Zie je't al voor u? Gonzague de 69 van de ploeg? :-D

Gepost door: Thomasje | 19-06-08

@satan mss heb ge wel gelijk de ervaring van caillet en de klasse van carlos der bij ...

Gepost door: christiaan | 19-06-08

opstelling: --------------------------Bailly
----------------Lolo-------------Joao Carlos
Cornelis-----------------------------------------Taigo
-----------------Toth-------------Tôzser
---------Itzhaki--------Alex--------Barda
-----------------------Nemec

Zou dit geen goede opstelling zijn??

Gepost door: Joeriii | 19-06-08

@ Joerri Neen, lijkt me geen goede opstelling! Het oogt mooi, maar in plaats van Alex zou ik er toch maar De Decker zetten op de positie van verdedigende middenvelder, anders gaan we goals slikken met hopen!

Bovendien is het afwachten of Lolo blijft! Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor Barda, Bailly, Cornelis en wie weet wie nog...

Gepost door: Guy | 19-06-08

allez mannen, fresh from the press.....

PUDIL Midfielder Daniel Pudil, who helped Slavia Praha win the Gambrinus liga title this season, will play with Racing Genk in Belgium’s top-flight league next season. The 22-year-old played for Slavia on loan from Slovan Liberec. He missed Euro 2008 due to an injury that he suffered in a pub while celebrating the Gambrinus liga title.

Bron: praguepost.com

Gepost door: sniper | 19-06-08

Jeej! Wel nog wachten op bevestiging van Genk uit.

Gepost door: D | 19-06-08

Pudil Nice! Als hij werkelijk zo goed is, als velen hier beweren, dan zie ik het toch wel dik zitten volgend jaar! Stevige verdediging, middenveld dat creativiteit en werkkracht combineert en hopelijk een Nemec die ook mag meevallen! Dan moet europees toch echt wel kunnen?

Gepost door: Guy | 19-06-08

@ sniper Dit nieuws stond enkele dagen geleden ook op heel wat Belgische sites te lezen. Het is helemaal niet zeker of jouw site daarmee bedoelt dat het officieel is, want die buitenlandse sites nemen heel vaak verkeerde informatie over.

Gepost door: Mr Q | 19-06-08

... genk zou bezig zijn met stijn vreven?
goeie voetballer! veel ervaring

Gepost door: .... | 19-06-08

@... Hopelijk zijt gij aan het zwanzen! Die janet wil ik niet bij Genk zien!

Gepost door: D | 19-06-08

... grapke hoor:d
exames gedaan, beetje lachen he!

Gepost door: ... | 19-06-08

Pudil Zorgt de komst van Pudil voor een vertrek van Soetaers. Concurrentie is altijd goed, maar onze kern lijkt me nu toch wel iets te breed.

Gepost door: Maes | 19-06-08

NEMEC is gewoon de beste transfer. Ik heb ondertussen een beelden van hem gezien van het EK-21 en die kerel is gewoon prachtig. In tegenstelling tot wat iedereen denkt is hij helemaal geen statisch koppertje. Hij is een steenhard werkpaard die achter elke bal vliegt alsof zen leven er vanaf hangt. Nbeetje Ivica Olic ma dan 15 cm groter :d:d

Echt volgens mij is Nemec over een jaar de beste speler van de Belgische competitie. TOPTRANSFER !!!!!!!!!!

Gepost door: Iako | 19-06-08

NEMEC is gewoon de beste transfer. Ik heb ondertussen een beelden van hem gezien van het EK-21 en die kerel is gewoon prachtig. In tegenstelling tot wat iedereen denkt is hij helemaal geen statisch koppertje. Hij is een steenhard werkpaard die achter elke bal vliegt alsof zen leven er vanaf hangt. Nbeetje Ivica Olic ma dan 15 cm groter :d:d

Echt volgens mij is Nemec over een jaar de beste speler van de Belgische competitie. TOPTRANSFER !!!!!!!!!!

Gepost door: Iako | 19-06-08

@Iako Kunt ge de link met die beelden hieris zetten?

Gepost door: @Iako | 19-06-08

das archief materiaal van rtl. Kheb da op dvd. Ik zal proberen of ik de beelden kan splitsen en via kleine bestanden op Youtube kan plaatsen.

... Wordt vervolgt ! :d

Gepost door: Iako | 19-06-08

@Iako Over welk EK 21 gaat het hier ? Welke ploegen speelden er ?

Gepost door: Piet | 19-06-08

De commentaren zijn gesloten.