10-06-08

Carlos naar Genk!

CarlosKRC Genk is hard aan het werk aan de uitbouw van de ploeg 2008 - 2009. Na de reeds afgehandelde transfer van de Hongaar Tözser is er nu ook een akkoord met Lokeren rond de transfer van de Braziliaan Joao Carlos. Met de speler bereikte Genk al eerder een mondeling akkoord.Voorzitter Harry Lemmens en Technisch Directeur Willy Reynders bereikten dinsdag in de vooravond een akkoord met Lokeren betreffende de overgang van de centrale verdediger naar Genk. Carlos zelf, die in Brazilië zit met een hoogzwangere echtgenote, komt tegen het einde van de week naar Genk. Daarna wordt de overeenkomst tussen KRC Genk , Lokeren en de speler officieel geconcretiseerd.In de gemaakte overeenkomst met Lokeren is Wouter Vrancken geen betrokken partij.

19:34 Gepost door Blue Cristal in Algemeen | Permalink | Commentaren (41) |  Facebook |

Commentaren

:-D Machtig !!!
Zou top -3 nu geen ambitie mogen zijn ? kbedoel de transfers die joske nu uit zenne portemonee tovert doen mij toch wel dromen ze ...
Tozser , Carlos + ng een V(Helstadt , Gunnarson...) en eventueel Béda als vervanger voor Matoukou/Caillet en we doen mee voor de titel , Mark my words ;-)

Fooooorzaaaaaaaaaaaaaaa Raaaaaaaaaaacing!!!!!

Gepost door: Arno | 10-06-08

ideaaal gwn weg afff :f ik hoop dat hij tekend :o dank uuuu jos !!!!

Gepost door: christiaan | 10-06-08

mooi mooi maar ik zal toch pas victorie kraaien als hij echt heeft getekend ...

Gepost door: maestro | 10-06-08

joao carlos teletekst 574, krc genk heeft zyn 2de transfer beet. meneer tozser, zeg het is, joao carlos komt nie naar genk he, zeveraar. Ik wens u veel succes met uw brugge,standard of anderlecht volgend jaar, maar troost u: buite de 1ste plaats zijn er nog 2plaatsen voor europees voetbal, mss dat uw ploegske daar eindingt.
Forza racing

Gepost door: @tozser | 10-06-08

@tozser teletekst 574, krc genk heeft zyn 2de transfer beet. meneer tozser, zeg het is, joao carlos komt nie naar genk he, zeveraar. Ik wens u veel succes met uw brugge,standard of anderlecht volgend jaar, maar troost u: buite de 1ste plaats zijn er nog 2plaatsen voor europees voetbal, mss dat uw ploegske daar eindingt.
Forza racing

Gepost door: len | 10-06-08

En wie had er nu gelijk...

Gepost door: Peke | 10-06-08

AFF OWWWW AFFFF!!!!!!
Kheb zon gevoel da genk CHAMPION speelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu nog een dikke spits en alles komt in orde manne!!

Weet iemand wanneer je abonementen kan kopen voor Staanplaats vak : S ???

Gepost door: Glenn | 10-06-08

@ glenn Van nu tot en met de start van het seizoen

Gepost door: ikke | 10-06-08

@Peke Aangzn gy juist zat, ng iets opgevangen ivm de, positie van de spits?

Gepost door: @Peke | 10-06-08

koen daerden niet medisch afgekeurt
er was sraken op het genk forum dat koen daerden vorige week dindag medisch afgekeurt werd maar toen was hij op vakantie.

Gepost door: bambo | 10-06-08

nee, van de piste spits weet ik nog niks concreet. Wel weet ik dat ze ook daar met een topper in volle onderhandeling zitten, en dan bedoel ik niet een Malki, Olguin, Salou, en dergelijke...
Dit zijn allemaal spitsen die uit interesse gevolgd worden, maar waar ze op dit moment niet mee onderhandelen. Over wie het dan wel gaat moet ik het antwoord nog ff schuldig blijven, alleen zal dat ook nog een zogezegde "grote V" worden.
Wat ik wel weet is dat men ook nog steeds probeert Beda vast te leggen, om zo met een ijzersterke verdediging het seizoen kunnen aan te vatten...

Gepost door: Peke | 10-06-08

@Peke Enig idee of de onderhandelingen met Béda en die spits vorderen?

Gepost door: Maes | 10-06-08

zie je dat ik gelijk had over Carlos.
Sommigen zouden best wat minder posten tenzij ze echt info hebben.

Geloof me spits is een dikke speler, al eens gehoord op dit forum. Als hij nog komt, hebben we mooi seizoen tegemoet.

Persoonlijke eisen speler zijn grootste "probleem"

speelt ten zuiden van belgie

Gepost door: Pierre | 10-06-08

@pierre hoe weet ge da allemaal ?
weet ge ook bij welke ploeg?

Gepost door: fenix man | 10-06-08

nee, het verloop van de onderhandelingen met de spits weet ik voorlopig NOG niet, weet alleen dat ze er volop mee bezig zijn om ook dit binnen afzienbare tijd af te ronden. De transfer van Beda is enkel nog gaande over de looneisen, aangezien hij transfervrij is...

Gepost door: Peke | 10-06-08

Het begint er inderdaad goed uit te zien! Na Toszer werd met Joao Carlos nu ook een versterking met grote V binnengehaald voor het verdedigende compartement! Stiekem hoop ik nog op een vertrek van Caillet, en het halen van Beda! Als je daar dan nog eens Lolo bijzet (Haal die gast toch binnen seg!) dan zit het centraal vanachter meer dan snor!

Anderzijds blijf ik toch bezorgd om de positie van linksback. Het seizoen aanvangen met alleen Tiago is veel te risicovol! Hopelijk komt daar ook nog een versterking bij (Bv. Asare)

------------------------------- Bailly -----------------------------


-- Cornelis ---- Joao Carlos ---- Lolo (Beda) --- Tiago

--------------------------- De Decker ----------------------------

------------------ Toth ------------ Toszer ----------------------

------------------------------ Barda -----------------------------


Voor de invulling van de positie van targetspits is het afwachten! Soetaers zal dan wellicht plaats moeten ruimen, als Genk effectief in een 4-3-3 wil gaan spelen! Jammer, ik blijf het immers een klasbak vinden, die in een goeddraaiend geheel zeer nuttig kan zijn!

Gepost door: Guy | 10-06-08

Kleine rechtzetting Uiteraard horen vooral nog zowel Itzakhi als de nieuwe targetspits/Ljubo of eventueel Soetaers (linksvoor) te staan

Gepost door: Guy | 10-06-08

postieve problemen als ik de kern die we nu al hebbe bekijk zie ik toch positieve selectieproblemen hoor. Opt middenveld zijn er zeker 5 man die een basisplaats waard zijn.
Toth, Itzhaki, De Decker, Soetaers en Vrancken. Dugary komt zelfs stilaan in de buurt.
T ziet er goed uit

Gepost door: fenix man | 10-06-08

ik bedoelde Tozser ipv vrancken :)

Gepost door: fenix man | 10-06-08

asare hoop dat nana asare van kvm nog komt ... kan zowel als back als als winger op links... maar als de jeugd backup is vin ik dat ook goed;)

Gepost door: maestro | 10-06-08

Dugarry moet inderdaad regelmatig zijn kans krijgen! Net als Vossen, Benteke, Henkens, Hubert, ... Laat daarom spelers zoals een Vrancken, Caillet, ... gaan en zet daarvoor in de plaats deze jongeren. Ik ben ervan overtuigd dat in een goeddraaiend geheel, Vossen ook vlot zal weten te scoren!

Gepost door: Guy | 10-06-08

@ Guy Guy schreef: "Het begint er inderdaad goed uit te zien! Na Toszer werd met Joao Carlos nu ook een versterking met grote V binnengehaald voor het verdedigende compartement! Stiekem hoop ik nog op een vertrek van Caillet, en het halen van Beda! Als je daar dan nog eens Lolo bijzet (Haal die gast toch binnen seg!) dan zit het centraal vanachter meer dan snor! "


Jaja, dat laatste woord. Ronny is er een handelsmerk van aan het maken he, de snor ;)

Gepost door: Ed | 10-06-08

Hetgeen dat er nog KAN en wss ook GAAT bijkomen, is een spits, een verdediger(Beda), en een linkerflankspeler. Als ze dan nog kunnen zorgen dat de steunpilaren van vorig seizoen blijven en de overbodige spelers wegkunnen, zie ik ons meestrijden voor de ere-plaatsen.

Gepost door: Peke | 10-06-08

@pierre De enige speler die hier al vernoemt is en ten zuiden van Belgie speelt, ik neem aan dat je Frankrijk bedoelt, is Kluivert ! Die speelt bij Lille, is transfervrij, en zijn looneisen zullen pittig zijn.

Gepost door: Peewee | 10-06-08

Correctie: De enige is het zeker niet, ook Mirrallas werd al eerder eens genoemd. Maar die begoochelingen moeten we ons niet maken, dit is geen spek voor onze bek. En wat Kluivert betreft, denk niet dat dit een goeie optie zou zijn. Je zal wss zoiets krijgen dan gelijk Oliseh in de tijd, uitgebluste vedetten!

Gepost door: Peke | 10-06-08

@ Peewee En Mirallas? Lol :-D

Gepost door: D | 10-06-08

@Pierre Portugal ligt natuurlijk ook ten zuiden van ons.

Bedoel je die servier van Sporting Lissabon? Kan niet meer op zijn naam komen?

Gepost door: Peewee | 10-06-08

Purovic...

Gepost door: Peke | 10-06-08

toptransfers De eerste 2 toppers zijn al binnen. Nu nog een topspits die vlot scoort en kan laten scoren en top 2 moet mogelijk zijn. Heb gisteren op transfermarkt.de gelezen dat El Hadji Diouf transfervrij is. Misschien is dat een goeie targetman voor Racing. Heeft massa ervaring, scoort zelf makelijk en laat anderen ook scoren. Da zou een echte grote V zijn.

Gepost door: genkenaar2708 | 11-06-08

@ alle dromers Genk wilt versterkingen met grote V halen, maar namen als diouf en andere... Ge moet toch zelf ook beseffen dat spelers van dat kaliber financieel onhaalbaar zijn EN niet naar een belgische club willen komen... Tenzij voor pak geld, maar dat gaat ten koste van abo , drankprijzen

Gepost door: Fritz | 11-06-08

@ Pierre Volgens mij bent u nen zeveraar.
Als Mirallas bedoelt wordt, dan zit je er naast.
Hij heeft al aangegeven NIET in België te willen spelen, dus DREAM ON!!!

Gepost door: Jabba | 11-06-08

Adam Nemec os salou :s dan toch salou

Gepost door: blue_white | 11-06-08

@ Bluewhite Die Nemec al ooit zien spelen? Ok hij speelt in 2de klasse , so what?

Gepost door: D | 11-06-08

@ jabba Het gaat niet meer om Mirallas. Maar er zijn wel gesprekken geweest met hem.

Het laatste wat ik gehoord heb, is dat de supertopspits te hoge eisen (onhaalbare eisen) heeft. Voorlopig gesprekken opgeschortn
Nemec is alternatief.

Voor mij persoonlijk nog nodig:

- goeie targetman
- linkse back

Gepost door: Pierre | 11-06-08

Ik denk toch wel dat die Nemec kan shotten hoor. Slovaaks kampioen met 14 goals. Derna drek na Duitsland en der weer 10 make zonder voorbereiding. Kan toch wel tellen.

Alhoewel hij me een kopie van Ljubo lijkt. Tzal een felle concurentiestrijd worden daar voorin !!

Gepost door: Iako | 11-06-08

Pierre Waarom zo geheimzinnig over die supertopspits?
Licht nog eens een tipje van de sluier !

Gepost door: ruud | 11-06-08

voetbalmagazine Aan het artikel in voetbalmagazine over töszer van een griekse journalist mogen we niet twijfelen aan de technische en inzichtelijke kwaliteiten van deze speler, maar zal hij zich deze keer toch meer gaan moeten bewijzen dan hij in Griekenland heeft gedaan, voor we hem uitroepen als echte topper.
En dan bedoel ik vooral op wilskracht, doorzettingsvermogen zowel offensief als defensief..
Ik bedoel hier dus niets negatief mee, laat dit duidelijk zijn.....

Gepost door: CASCARINO | 11-06-08

---------------------------bailly--------------------------
---cornelis------lolo----------carlos------tiago---
-------------------toth----------toszer-----------------
-------itzhaki----------------------------soetears---
-------------------barda---------?----------------------

Gepost door: krcgenkfan | 11-06-08

Zo moet het worde ------------------------------- BOLAT---------------------------------
CORNELIS--------CARLOS---------BEDA-----------???????
-------------------------------DE DECKER---------------------------
ITZHAKI----------------------TOZSER--------------------??????
-----------------BARDA----------------------NEMEC-------------


alleen moeten ze nog voor een goeie linkerflank zoeken linksback miss asare linkshalf ?????

Gepost door: FRZA RACING | 11-06-08

@ FRZA Racing Waarom op zoek gaan naar een linksmidden, als we al een goede hebben? Soetaers is een prima speler, wanneer je er een goede linksachter bijzet!

Als je dan toch absoluut een nieuwe linksmidden wil, Lamah zou vanmij onmiddellijk mogen komen, maar ik vrees dat die te hoog zal gegrepen zijn!

Gepost door: Guy | 11-06-08

@ Forza Racing Waarom laat je Toth uit de ploeg?

Gepost door: D | 11-06-08

De commentaren zijn gesloten.