03-06-08

Roex wordt ook toegevoegd aan technische staf

Eric Roex (Sp. Charleroi) wordt fysical trainer bij KRC Genk. Roux heeft een uitstekende staat van dienst bij Charleroi. Iedereen was vol lof over de fysieke paraatheid en het geringe aantal kwetsuren van de spelers aldaar.

10:12 Gepost door Blue Cristal in Algemeen | Permalink | Commentaren (26) |  Facebook |

Commentaren

En nu Daerden en Sonck halen ;-):P Hadden we niet nog een spits en LM op oog ;)^^

Gepost door: Ed | 03-06-08

Blessures hebben we zonder die twee ook waarschijnlijk al genoeg!

Gepost door: S | 03-06-08

@ Ed daerden en sonck?
wa zijt ge daar nu weer mee?
ja ze hadden nog spits en LM op oog

Gepost door: JJ | 03-06-08

Het is maar een grapje hoor, leg de link met een trainer die blessures moet intomen ;-)

Gepost door: Ed | 03-06-08

Eric geeft atletiek op de KHLim,
Hij mocht vorig jaar ook mee naar Club Brugge, maar dan moest hij stoppen met school. Hij besliste daarom om in Charleroy te blijven. Het enigste wat hij meestal los laat over de ploegen is, dat hij nooit begrijpt dat een ploeg fysiek moe is. Remember vorig seizoen toen genk thuis de titel verloor tegen ...
Het gene wat mij vooral bij blijft is dat die van Charleroy altijd hun strot eruit lopen terwijl onze spelers dit niet zo echt doen.

Gepost door: student LO | 03-06-08

Joao Carlos: "Ik keer gewoon terug naar Lokeren"
zaterdag 31 mei 2008
Joao Carlos wordt aan heel wat clubs gelinkt, maar zelf heeft hij geen contact met een geïnteresseerde club. De Braziliaan blaast momenteel uit op een strand in Rio de Janeiro.
"Af en toe krijg ik een telefoontje van een of andere manager die zegt dat er clubs interesse hebben, maar dat maak ik elk jaar mee", zegt Carlos in Het Laatste Nieuws.

"Van concrete interesse weet ik niets. Ik hoor dezelfde namen als jullie. Op 26 juni keer ik normaal terug naar België. Zoals het er nu naar uitziet, zal het gewoon weer Lokeren zijn."


Gepost door: fons | 03-06-08

@fons vandaag is het 3 juni 2008 en staat op teleteks vrt
dat Carlos rond is met Racing Genk en dat de clubs nog onderling eruit moeten komen
dus is dik inorde

Gepost door: guido | 03-06-08

Transfernieuws J. Carlos is inderdaad rond met Genk over zijn persoonlijke eisen, en dat is al heel wat als je nagaat dat we het hebben over een speler die naar zowat elke topclub uit België en Nederland kan.

Bovendien heeft Genk ook een mondeling akkoord met Tözsér, en ook AEK ging al akkoord met een transfer.

En Daan Van Gijseghem is toegevoegd aan het Genkse verlanglijstje, al lijkt de interesse (zeker met de waarschijnlijke komst van Carlos) niet bepaald concreet.

Logan Bailly schermt met belangstelling uit Nice, en ook Rennes en Standard staan in de rij om de flamboyante Genk-doelman over te nemen. De kans is vrij groot dat we hem volgend seizoen niet meer terugzien onder de lat van de Cristal Arena.

Lees verder op http://www.freewebs.com/krcgenkblog

Gepost door: Mr Q | 03-06-08

LV op het oog ;-)

Gepost door: the-GGgg | 03-06-08

Als mensen nu beginnen te zeggen dat hij al weg is , niet geloven hier is het verhaal,,


Genk wacht op de beslissing van Bolat als bolat vertrekt dan blijft Bailly als Bolat blijft gaan ze praten...

Gepost door: the-GGgg | 03-06-08

Transfers - De gesprekken met Beda, ex-Standard, evolueren gunstig. Bron: Sport.be ----> Clubnieuws

- Genk hoopt deze week de transfer van Tözser af te ronden. Bron: Sport.be ----> Clubnieuws

- Genk heeft een mondeling akkoord bereikt met Joao Carlos over een eventuele transfer maar ze moeten nog met Lokeren onderhandelen. Bron: HBVL

- Genk zou ook in de beginfase van het onderhandelen zijn met een spits ( uit België ) Bron: Mondeling!

- Genk zou ook nog eens in verdere onderhandelingen zijn met een linkermiddenvelder ( buitenlander) maar bij zijn transfersom is veel Bron: Mondeling

Gepost door: stef | 03-06-08

er wordt gezegd da de genk suporters wij dus ons morge gaan verslikke als we de krant aan het leze zijn bij het ontbijt :s iemand idee wa er gaat gebeure (transfers in , uit ? )

Gepost door: svennn | 03-06-08

Zal wel zever zijn dat we ons morgen zullen verschieten. Men zal alles wel via een persconferentie duidelijk maken en niet via de krant.

Gepost door: FORZA | 03-06-08

ik hoop op mitea , mag vertrekken bij ajax !!!

zou een heerlijke aanwinst zyn

en stiekem hoopk ook nog dat de ceulaer naar genk komt

Gepost door: BB | 03-06-08

DE SUTTER zou dit kunnen met De sutter aangezien waarschijnlijk AZ niets wordt. Hij is een mauveboy en zal toch voor RSCA kiezen, denk ik.....

Gepost door: CASCARINO | 03-06-08

Genk, dinsdag 03 juni 2008 (21:39:29)
KRC Genk staat voor enkele belangrijke dagen. Dinsdagavond stond er namelijk een speciale vergadering van de sportieve commissie op het programma. Daarin werden de prioriteiten betreffende de transfers die men wenst uit te voeren, vastgelegd. Het komt er nu in de volgende dagen op aan deze transfers trachten af te ronden.


De sportief verantwoordelijken van KRC Genk hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de sportieve versterking voor het nieuwe seizoen. Dat resulteerde in een lijst met meerdere spelers. Met een deel van deze spelers is reeds meermaals gesproken alsook met hun club van herkomst. Voor een aantal posities kwamen er tot dinsdagavond nog meer dan een speler in aanmerking. De sportieve commissie heeft nu besluiten getrokken en gaat er in de komende dagen volledig voor om het sportieve plaatje voor volgend seizoen in te vullen.

KRC Genk heeft de ambitie om in het nieuwe seizoen met een sportief sterk geheel de competitie aan te vatten. De sportief verantwoordelijken hebben er alleszins alle vertrouwen in dat de nodige transfers om dit te verwezelijken in de volgende dagen positief zullen afgerond worden.Als dat geen goed nieuws is!

Gepost door: Cristal | 03-06-08

Spannende week !!!!

Ben echt benieuwd wat er allemaal komt deze week :d

Gepost door: Daa | 03-06-08

IDIOOT OF NIET? 03/06 22:17 Re: Transfers Jupiler League zomer 2008 (codi)
Koen Daerden ruilt Club Brugge in voor zijn geliefde krc Genk.Hij kon niet echt doorbreken na veel lange blessures.Hij tekende een contract voor 3 seizoenen.

Gepost door: KRC | 03-06-08

Iemand die zoiets post op een forum als voetbalbelgie....denk even na en het antwoord wordt duidelijk.

En toch baart het bericht op krcgenk.be me ietwat zorgen. Men laat precies uitschijnen dat men eruit is welke spelers wilt aantrekken, maar over mogelijke akkoorden wordt met geen woord gerept. Als ge de tekst letterlijk interpreteert is er nog geen enkele transfer voltooid, al zijn zo'n berichten ntt altijd dubbelzinnig.

Ik verwacht eind deze week - begin volgede week eindelijk witte rook ivm versterkingen. Volgens mij wil genk ze dit jaar zo goed als allemaal tegelijk aankondigen.

Met Visser, Vergoossen en Roex, is het ook duidelijk dat Ronny zijn eisen heeft gesteld voor de contractverlenging, wat we alleen maar kunnen toejuichen!

Gepost door: Maes | 03-06-08

omwilen van hevige onweersbuien is het vliegtuig niet kunten landen van Tözsér hahahahah

Gepost door: james | 04-06-08

transfers Het mag nu stilaan wel gedaan zijn met te zeveren over bepaalde spelers die we al dan niet zouden willen. Begin nu maar is met af te handelen zodat wij supporters weten waar we aan toe zijn. Met veel beloftes in kranten en op internet zijn we nix. Snap trouwens niet dat het zo lang moet duren voor dat er iets afgehandeld kan worden. In al die tijd dat wij gezeverd hebben over tozser, carlos, beda,salou, fuchs en andere heeft gent, gba club en anderlecht hun plaatje al rond voor volgend seizoen of toch zo goed als; wij daarentegen moeten nog beginne. Bestuur lang genoeg getalmd de actie mag nu gaan beginnen.

Gepost door: jef | 04-06-08

transfers jonge, denk aan u hartje!
De transfer van Tozser is rond, die van Carlos is enkel nog een kwestie vann details, en die van de 2 de centrale verdediger en LM zijn ze ook ah afronden. Alleen met de spits zijn ze nog in volle onderhandeling, al gaat dat ook de goede kant uit. ALLEEN, Genk maakt de transfers pas bekend als ze ongeveer allemaal rond zijn, dus geen paniek!!

Greets...

Gepost door: peke | 04-06-08

Ik zou da echt wel wille dat Daerden terug komt. Stel u voor dat als hem terug fit is, en blijft, dat hem terug een van de Belgie wordt. Brugge dan wel lekkere 4M weggegooit en wij der mee lope !!!!!!! Want vergeet niet, voetballe kan hem !

Gepost door: Iako | 04-06-08

doe eens normaal zeg !

Gepost door: Blunderaar | 04-06-08

De Match België - Nederland voor 23 Juli , zou zo goed als uitverkocht zijn.

Gepost door: MullerVanOppens | 23-07-08

Naar Mijn Weten is het 3 / 4 , Zitplaatsen de helft...
Bron?

Gepost door: Champogslos | 23-07-08

De commentaren zijn gesloten.