28-05-08

Ook 2 Oostenrijkers op Lijstje Genk!

Willy Reynders en Ronny Van Geneugden zagen dinsdag Christian Fuchs aan het werk in de oefeninterland Oostenrijk- Nigeria. Fuchs is een 22-jarige midden- velder van Mattersburg. Vorig jaar wou Leverkusen hem maar toen mocht hij niet weg. Bochum en Napels volgen hem ook. Volgens Oostenrijkse bronnen heeft Genk ook de naam van Franz Schiemer op zijn papier staan. Dat is een 22-jarige centrale verdediger van Austria Wenen.

09:54 Gepost door Blue Cristal in Algemeen | Permalink | Commentaren (38) |  Facebook |

Commentaren

We zullen wel zien wat er van waar is, even OT: lees ik net "BROOS STUURT ZIJN CV NAAR BERGEN". Ben ik benieuwd wat er zou gebeuren als Dahmane bij Bergen zou blijven...

Gepost door: Ed | 28-05-08

Buffel mag transfervrij vertrekken uit Glasgow
Gepubliceerd op 28-05 om 12:04 door Johan Kroon

Glasgow Rangers heeft besloten dat Thomas Buffel transfervrij de club mag verlaten, zo meldt Voetbal International. De aanvallende middenvelder heeft nog een contract tot medio 2009 bij de Schotse club.

Buffel komt vanwege diverse blessures en de komst van trainer Walter Smith weinig aan spelen toe bij de Rangers. De Belgische international wil daarom vertrekken en hoopt op een mooie club. Onder meer Borussia Mönchengladbach en Olympique Marseille hebben interesse in Buffel.

Zelf wil Buffel graag terugkeren naar Feyenoord. De spits stond zes jaar onder contract bij de Rotterdamse club. Feyenoord verhuurde Buffel eerder twee seizoenen aan stadsgenoot Excelsior.


Gepost door: blue_white | 28-05-08

Fuchs is een linkeraanvaller, volgens mij mogen we er van uit gaan dat soetaers vertrekt. Ook vrees ik er voor dat we Barda niet gaan kunnen houden :s.

Gepost door: Cristal | 28-05-08

Wat voor nut heeft het dan dat we andere spelers gaan halen, als we ons betere spelers laten vertrekke. Soetaers moet blijven en concurentie aan gaan met die andere speler, alleen zo maak je het team sterker en volgen er betere resultaten

Gepost door: jef | 28-05-08

die fuchs man daar zouden we plezier kunnen aan beleven hoor heb al paar wedstrijden gezien van schitterede speler,op computerspelekes staa hij owk over al in me team :-p

Gepost door: ,/ | 28-05-08

Buffel Buffel is mss ook een optie voor binnen te halen, las net in hbvl dat hij transfervrij mag vertrekken.

Gepost door: Osis | 28-05-08

Fuchs en Schiemer De onderhandelingen met die twee zullen moeilijk worden...

Meer op http://www.freewebs.com/krcgenkblog

Gepost door: Mr Q | 28-05-08

barda Weet hier iemand of er al een club een concreet bod heeft gedaan op Barda??

Gepost door: forzaa | 28-05-08

@jef omdat het grootste deel van de spelers direct in het nieuws beginnen te zevere als ze op de bank moete zitte. als we voor alle posities 2 spelers hebbe zal dus 50% van de ploeg klage over te weinig speelkanse

Gepost door: :] | 28-05-08

maar je hebt wel gelijk :P

Gepost door: :] | 28-05-08

fuchs vooral Fuchs zal moeilijk worden, maar moeilijk gaat ook.....

Gepost door: CASCARINO | 28-05-08

posities dubbel bezet als je wil spelen in een topteam dan moet je je daar kunnen overzetten. je kan ook gaan spelen bij pakweg westerlo maar dan verdien je veel minder. Bij gent heeft dit seizoen ook olufade of azofeifa of thijs en zelfs fadiga op de bank gezeten en ik heb niemand van deze spelers horen klagen. mpenza zit al 3jaar bij anderlecht op de bank maar je hoort hem zelden of nooit. goor,salou,vlcek,... etc. Als onze spelers zich daar niet mee kunnen verzoenen dat ze af en toe op de bank zitten dan moeten ze maar bij dender ofzo gaan spelen.

Als we volgend jaar terug zouden europees spelen dan krijgen ze hun premie voor europees voetbal toch ook.Niet zeveren moeten ze. presteren en tonen dat ze beter zijn als hun rechtstreekse concurrent das het enige wa ze moeten doen.

Gepost door: Jef | 28-05-08

----------------------- Bailly ------------------------------

--- Cornelis --- Lolo ----- Nieuwe CV --- Nieuwe linksback

-------------------------- Toth -----------------------------

--- Itzhaki ----------------------------- Dugarry

----------------- Toszer? ---------------------------------


---------- Barda ------- Nieuwe Spits ------------------

Er moet toch nog wat bij hoor, wil men een deftige ploeg kunnen brengen volgend jaar!

Gepost door: Genkie | 28-05-08

[b]Joa Carlos[/b] Zou volgens diverse bronnen volgende week tekenen in Genk. Alleen de vraagprijs zou nog een struikelblok kunnen zijn. Een akkoord met de speler is er al wel.
Meest gehoorde optie is: Wouter Vranken + geldbedrag (750 000 EUR à 1 000 000 EUR?) voor Joa Carlos

Gepost door: SI | 28-05-08

Genk is nog geen topploeg en je ziet wat er gebeurd als ze de positie's dubbel bezet willen. Dan krijg je een kut seizoen zoals dit jaar!

Gepost door: Cristal | 28-05-08

Het zal een mooie 4-3-3 worden met halve aanvallers op de buitenposities, belangrijk is dan wel dat de targetman balvast is, en dat de vleugelbacks hoog komen en een goeie voorzet hebben.

----------------------Bailly----------------------
Cornelis---Lolo---------Cv---------Tiago?
-------------------De Decker-----------------
---------------Toth---------Toszer-----------
--------Itzhaki---------------------Barda----
---------------------Targetman--------------

Gepost door: fons | 28-05-08

@cristal en gent is dat wel dan. :s

Gepost door: jef | 28-05-08

@ forzaa nee er is nog geen bod gekomen voor barda

Gepost door: JJ | 28-05-08

Bosnjak Ik weet niet of iemand onder jullie er al over heeft nagedacht, misschien is het helemaal geen optie, maar in nagenoeg geen enkel type-elftal dat jullie suggereren voor volgend seizoen, komt Ivan Bosnjak voor.

Hij moet toch ook wel wat geld opleveren, maar ik snap dat Genk eerlijk wil blijven en hem belonen voor zijn werklust. Ook al bakt hij er sinds zijn blessure niets van, ik moet het stellen zoals het is. Hoe charmerend het aantal op zijn kilometerteller ook moge zijn, een spits moet scoren. En aan dat profiel heeft Bosnjak níet voldaan.

http://www.freewebs.com/krcgenkblog

Gepost door: Mr Q | 28-05-08

ivan och ivan word volgend jaar de man
de oude zal er terug staan daar ben ik zeker van

Gepost door: tofke | 28-05-08

das afwachten
ze moeten toch nog ne hele goeie
en ne goeie kopbalsterke spits gaan halen

Gepost door: JJ | 28-05-08

van die bronnen ivm jao carlos geloof ik bitter weinig, dit lijkt me te mooi om waar te zijn, vooral omdat de bandenfabricant de kaarten in handen heeft en vrancken zal nie naar Lokeren gaan, da zie ik hem nie doen, you never know.....EN ivm Bosnjak, niks meer als je voorin wilt meespelen, nie voor op de flank of voor in de spits meer....

Gepost door: CASCARINO | 28-05-08

cascarino blaas niet eerst was bosnjak de man en nu niks meer die jongen terug op niveau is top dus steun hem op de weg terug naar de top genkies casuals a way of life

Gepost door: genkie casual | 28-05-08

Cascarino heeft gelijk wat Bosnjak betreft. Zo rap mogelijk verkopen.

En ook ik geloof niks van J.Carlos. Moest het toch waar zijn, dan ga ik te voet naar Scherpenheuvel.

Maar hij heeft zoveel mooiere clubs en competities om uit te kiezen. Ik zou begod niet weten waarom hij voor Genk zou kiezen. Tenzij ome Jos zijne Privé portefeuille zou opentrekken en hem een loon van 1 miljoen euro per jaar zou beloven.

Gepost door: peewee | 28-05-08

peewee hahahah toen we vroeger spelers haalde waren die ook onbekend wat weet jij van voetbal alleen maar lullen over geld en transfers?en weer een jaar geen prijzen des te liever dan gaan de zagers en klagers eindelijk thuisblijven

Gepost door: genkie casual | 28-05-08

nochtans vind ik het een deal waar (bijna) alle partijen tevreden mee zouden kunnen zijn, genk haalt carlos binnen, lokeren heeft met vrancken een versterking en wat geld waar ze goede speler mee kunnen halen. De enige vraag is volgens mij of carlos zelf wel wil komen want laat ons eerlijk zijn, carlos zijnde zou ik liever in monaco gaan voetballen dan hier in genk

Gepost door: ultra4 | 28-05-08

GENK WIL CRISTIANO RONALDO NAAR BELGIE HALEN!!! ..alleen kunnen ze hem niet betalen :(

Gepost door: superman | 28-05-08

voila 1 ste transfer is binnen Maric Milos van aa gent hebben ze gekocht voor 1 miljoen euro bron harry lemmens

Gepost door: rtc | 29-05-08

Maric Als da waar is: serieuze versterking! sterke verdediger met ook nog een goed schot. maar is dat dan een teken dat Cornelis vertrekt? Want Maric speelt bij Gent toch ook rechtsachter.

Gepost door: taurus | 29-05-08

maric kan ook op middenveld spelen als nr 10

Gepost door: rtc | 29-05-08

Maric Wat een zever. We zoeken een linksvoetige middenvelder, geen rechtsvoetige.

Gepost door: peewee | 29-05-08

MILOS MARIC is dit waar,
van welke bron heb je dat dan
of hoe weet je dat rtc??

Gepost door: JJ | 29-05-08

Maric en Carlos....de 2 spelers die vorig seizoen op mij de beste indruk hebben gemaakt op het veld van Genk. Dat zou pas een kwaliteitsinjectie betekenen.
Zet daar nog Töszer en een goede targetspits bij (Koller, Salou) en we doen weer mee voor de prijzen.

Gepost door: KRC1973 | 29-05-08

Joao Carlos dicht bij genk !! Genk heeft voluit zijnzinnen gezet op Joao Carlos van Lokeren, intussen heeft Genk zelfs al rond de tafel gezeten met we club uit het Waasland. Naar verluidt wil Genk ook Wouter Vrancken betrekken in een mogelijke transfer van de Braziliaanse centrale verdediger. Ook de gesprekken met de verdediger zelf gaan de goede kant uit.

Gepost door: JJ | 29-05-08

Joa Carlos Aan diegene die te voet naar Scherpenheuvel zouden gaan ivm transfer Joa Carlos. Test de wandelschoenen dit weekend al maar eens uit want begin volgende week zou hij tekenen en wordt de transfer officiaal

Gepost door: SI | 29-05-08

@ SI Heel zeker? U was ook diegene die als eerste hier kwam posten dat Jo Coppens naar Cercle ging he , niet? Laten we hopen datje gelijk hebt!

Gepost door: D | 30-05-08

@ D Volgens mijn bronnen zou de transfer van Joa Carlos zo goed als afgerond zijn.
Spijtig dat de kranten het nieuws zo vlug overnemen. Dit zal de concurrentie doen wakker schieten.

Gepost door: SI | 30-05-08

Ik weet het allemaal niet meer maar vind het wel raar.

Gepost door: Soetkin | 03-06-08

De commentaren zijn gesloten.